συνταγη για κουλουρακια | τσουρεκι με 1 kg αλευρι συνταγη | sintages gia tarama | ψησιμο σουφλε σοκολατας | γαρδουμπα στο φουρνο | καταιφι συνταγή βούτυρο γάλακτος | γλυκο με βαση μπισκοτο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ποτα, Ροφηματα

Βρέθηκαν 25 συνταγές

ΕΙΔΟΣ ΣΥNTΑΓΗΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

SITES & BLOGS

Λικέρ Βύσσινο

Λικερ Βυσσινο

1 κιλό βύσσινα 1 κιλό ζάχαρη 1 κιλό κονιάκ 2 ξυλάκια κανέλας Διαδικασία Πλένουμε πολύ καλά τα βύσσινα και χωρίς να αφαιρέσουμε τα κουκούτσια τα βάζουμε σε ένα[...]

Λεμονάδα με σταφύλι και τζίντζερ

Λεμοναδα με σταφυλι και τζιντζερ

100 ml φρεσκοστυμμένος χυμός λεμόνι 300 γρ. ρόγες από σταφύλι σουλτανίνα 2 εκ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο ή 1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα από ακέρωτο, βιολογικό λεμόνι[...]


Smoothie με ανανά και ινδική καρύδα

Smoothie με ανανα και ινδικη καρυδα

400 ml γάλα ινδικής καρύδας 1 μέτριος φρέσκος ανανάς 200 γρ. κρέμα ινδικής καρύδας μερικά φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου Διαδικασία Βάζουμε το γάλα καρύδας σε[...]

Βυσσινάδα

Βυσσιναδα

1.500 γρ. βύσσινα 1 κιλό ζάχαρη χυμός από 2 λεμόνια 200 γρ. νερό Διαδικασία Πλένουμε τα βύσσινα, κόβουμε τα κοτσάνια και αφαιρούμε τα κουκούτσια με το ειδικό[...]

2013

2 κομμάτια τζίντζερ των 2 εκ. περίπου 20 ml απλό σιρόπι ζάχαρης* 20 ml φυσικός χυμός ρόδι (στύβουμε ρόδια στον στύφτη) 10 ml triple sec ή Cointreau ή Grand[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Chocolate martini

50 ml λικέρ crème de cacao, το σκούρο 60 ml βότκα Διαδικασία Γεμίζουμε με μεγάλα παγάκια ένα σέικερ, προσθέτουμε τα ποτά και χτυπάμε δυνατά και γρήγορα.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Παγωμένο τσάι με χυμό από σταφύλι και κάρδαμο

1 δόση πράσινο τσάι 3 σποράκια καρδάμωμο 100 γρ. σταφύλια σουλτανίνα 6 παγάκια Διαδικασία Βράζουμε σε ένα μπρίκι 100 ml νερό, αποσύρουμε και ρίχνουμε το τσάι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γρανίτα από γερμάδες

600 γρ. πολτοποιημένοι ώριμοι γερμάδες ή ροδάκινα 150 γρ. νερό 150 γρ. ζάχαρη χυμός από 1/2 λεμόνι Διαδικασία Ρίχνουμε το νερό με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Λικέρ βατόμουρο

1 κιλό βατόμουρα 1 κιλό ζάχαρη 1 λίτρο κονιάκ Διαδικασία Πλένουμε πολύ καλά τα βατόμουρα, τα στεγνώνουμε καλά και βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Orange Chocolate

20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Greek Style Martini

20 ml χυμός lime 20 ml triple sec (π.χ. Cointreau, Grand Marnier κ.λπ.) 40 ml ούζο 2 κουτ. γλυκού μαρμελάδα πορτοκάλι Διαδικασία Βάζουμε σε ένα σέικερ τα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Vitamin W

50 ml ουίσκι 50 ml φυσικός χυμός πορτοκαλιού 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Strawberry caipirinha

60 ml cachaca 1/2 λάιμ, κομμένο στα τρία 2 κουτ. γλυκού ζάχαρη, λευκή ή καστανή κρυσταλλική (προτιμήστε την καστανή, αν σας αρέσει να την μασάτε στο δόντι,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σπιτική λεμονάδα

φρεσκοστυμμένος χυμός λεμονιού ζάχαρη (τόσα ποτήρια όσα και ο χυμός λεμονιού) ξύσμα από 1/2 λεμόνι για κάθε ποτήρι χυμό λεμονιού Διαδικασία Σουρώνουμε το χυμό[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ζεστό ρόφημα με άλειμμα σοκολάτας

1 κούπα γάλα 2 κοφτές κουτ. σούπας nutella ή άλλο άλειμμα σοκολάτας - πραλίνας της αρεσκείας μας Διαδικασία Αδειάζουμε το γάλα σε μια μικρή κατσαρόλα,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Pina Colada

30 ml λευκό ρούμι 30 ml Malibu (ρούμι καρύδας) 60 ml γάλα καρύδας 20 ml χυμός πορτοκάλι, φρεσκοστυμμένος 2 ροδέλες ανανά, φρέσκο ή κονσέρβα 1 κουτ. γλυκού[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Blue Martini

30 ml* λευκό ρούμι 20 ml Malibu (ρούμι καρύδας) 20 ml Blue Curacao 30 ml χυμός ανανά 1 «ροδέλα» φρέσκου ανανά ή από κονσέρβα (όχι με σιρόπι),[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Yellow summer cocktail

40 ml βότκα 40 ml χυμός ανανά 20 ml φυσικός χυμός λεμόνι 20 ml (ή μια γεμάτη κουταλιά της σούπας) σιρόπι αγαύης ή μέλι 5 - 6 φύλλα βασιλικού + 1 - 2 φύλλα[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Copyright 2017 ® - Επικοινωνία