Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Φοράτε πάντα γυαλιά ηλίου για να προστατεύετε τα μάτια σας από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Καλύψτε τα όταν βλέπετε γύρω σας να πετούν κουνούπια ή άλλα έντομα.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣύμφωνα με πηγές της υγείας ο χυμός απο αγγούρι είναι ευεργετικος τόσο για το δέρμα οσο και τα μαλλιά. Το Αγγούρι είναι πλούσιο σε διοξείδιο του πυριτίου, ένα[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΈνα από τα τοπία που συνδέονται με το όνομα “Ελλάδα” στην παγκόσμια ιστορία είναι οι Δελφοί. Το τοπίο αυτό είχε πάντα στο μυαλό μου κάτι[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 3 μπουκετάκια μπρόκολου 1 σκελίδα σκόρδο 2 ντομάτες πράσινες ή κόκκινες 2 κλωναράκια σέλινου και επιπλέον φύλλα για το γαρνίρισμα ½ πράσινη πιπεριά[...]
Πηγή: icookgreek.comΠρώτα απ “όλα, αν ρωτήσετε κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει αυτό το φάρμακο, θα σας πει ότι σίγουρα θα βελτιώσει την όραση σας. Θα παρατηρήσετε επίσης[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο Mama Roux από τότε που άνοιξε το 2011 ως σήμερα έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, κάτι που δεν είναι εύκολο για τα[...]
Πηγή: caruso.grΕντυπωσιακά και γευστικά, είναι ένας γκουρμέ μεζές για ένα καλοκαιρινό cokctail party. Βάλε οποιοδήποτε μυρωδικό σου αρέσει και σέρβιρε τα με δροσερό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ εποχή ανήκει δικαιωματικά στις αγκινάρες και στους bostanistas τo αποδεικνύουμε περίτρανα: Kαι πώς δεν τις μαγειρέψαμε! Σε μυρωδάτη μαρινάτα , σκορδάτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΠρώτα οι αλλαγές. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ότι πιστεύεις ότι κάπου βάλτωσες, ότι προσπαθείς να σηκώσεις το πόδι από κάτω κι η γαλότσα είναι όλη[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr6+6: Οι καλύτερες και οι χειρότερες γεύσεις του καλοκαιριού Σας προτείνουμε τα έξι καλύτερα και τα έξι χειρότερα σνακ και γεύματα για τις καλοκαιρινές[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1000 γρ. κιμά βοδινό 2 με 3 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (2 φλτζ.) 2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες (1 κούπα) 2 έως 4[...]
Πηγή: cooktherapy.gr500γρ. μανιτάρια Agaricus 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκλήδες σκόρδο, κομμένες στη μέση 2 εκατοστά ginger, τριμμένο ή κομμένο σε ραβδάκια (βλ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grφωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami100 γρ. ρόκα 50 γρ. μπέικον 3 φιλέτα σαρδέλας 400 γρ. ντομάτες κοκτέιλ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 350 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς την πέτσα 2 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookυλικά 500 φρέσκα μανιτάρια λευκά ή μπράουν 30 γρ. μανιτάρια πορτσίνι, μουλιασμένα σε 1 φλ.τσ. χλιαρό νερό 1 λίτρο ζωμό κότας 100 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρών[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 μέτριο λεμόνι 1 κομματάκι σαν κύβο από πιπερόριζα (περίπου 10 γρ.) 1-2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου (maple syrup) νερό κανονικό ή ανθρακούχο Οδηγίες Καθαρίζουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/grφωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami