ευκολο γλυκο ψυγειου | κεικ με γεμιση μερεντα | cheesecake συνταγη philadelphia | ψαρονεφρι με συκα αργυρω | συνταγές με ζαχαρούχο γάλα | γλωσσα ψαρι τηγανιτη | αλευρι τυρι αυγα | λουκουμαδες χωρις αλευρι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα - Vegan

Βρέθηκαν 21 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μπριάμ, τουρλού ή ρατατούιγ;

Όπως και να το προτιμάς, είναι ένα από πιο καλοκαιρινά φαγητά που γίνεται με ό,τι λαχανικό είναι διαθέσιμο. Πιπεριές από όλα τα χρώματα, καρότα, κρεμμύδια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κολοκύθια τούμπανα, κουκιά μαγειρεμένα

Κάθε εποχή έχει τα δικά της λαδερά. Τούτο τον καιρό κοντεύουν να ξεπεράσουν τα κουκιά και πρωτοφαίνονται τα κολοκύθια - λίγα από το ένα, λίγα από το άλλο και[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Φρέσκα φασολάκια, λαδερά

Μη τυχόν και δεν τα μαγειρέψεις αμέσως, θα στενοχωρηθώ, μου είπε η μάνα μου και χώθηκε ανάμεσα στις φασολιές για να μου μαζέψει φρέσκα φασολάκια, κι ας[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μελιτζάνες στη σχάρα με καρυδάτη σκορδαλιά

Αυτή την εποχή γεμίζει ο τόπος μελιτζάνες. Εκτός του ότι μπορούν να μαγειρευτούν με χίλιους δυο τρόπους, είναι δυνατόν καλοψημένες να συνοδεύσουν άλλα φαγητά.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μελιτζάνες: απλά, απλούστατα, σχεδόν εξεζητημένα

Τις πρώτες τις πέτυχα προχτές στη λαϊκή μου. Στιλπνές, τροφαντές, τσουπωτές. Ό,τι κι αν έχει γεμίσει ήδη τα καλάθια μου, θεωρώ κάτι σαν αμαρτία να δω ωραίες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Οι θησαυροί του καταψύκτη I: βασική σάλτσα[...]

Εισβάλλουν όλοι μαζί οι ακριβοθώρητοι: παιδιά (με τους φίλους τους), εγγόνια (με τους φίλους τους), φίλοι (με τους φίλους τους)…όλοι αγαπητοί και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: μαυρομάτικα με βλίτα

Πολύ χαίρομαι που βρίσκομαι κοντά σας μετά από μια μικρή αποχή, που ήταν όμως αρκετή για να φορτώσω τις μπαταρίες μου. Κι επειδή κάθε καλοκαίρι προσωπικά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπάμιες: υπέρ ή κατά;

Υπάρχουν μερικά φαγώσιμα που προκαλούν έντονα αισθήματα αγάπης ή αντιπάθειας. Κανείς δεν τα αντιμετωπίζει αδιάφορα. Ένα από αυτά είναι ο φρέσκος κόλιανδρος,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: ιμάμ της Γαύδου

Στη Γαύδο ήθελα πολλά χρόνια να πάω. Μάλιστα τα τελευταία δυο χρόνια έφτασα μέχρι τα Σφακιά και μετά... δεν έφευγε το πλοίο λόγω καιρού. Βλέπετε, η καλύτερη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπάμιες με κουρκουμά, το σαφράν του φτωχού

Ημέρα της Χορτοφαγίας σήμερα και την τιμούμε με ένα πολύ απλό και νόστιμο φαγητό με τις τελευταίες μπάμιες του κήπου. Τη νοστιμιά εγγυάται η ιδέα του[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μελιτζάνες στη σχάρα: πρώτης τάξης συνοδοί

Όπου να 'ναι θα γεμίσει ο τόπος μελιτζάνες. Εκτός του ότι μπορούν ν' αποτελέσουν κύριο φαγητό και να μαγειρευτούν με χίλιους δυο τρόπους , είναι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα γεμιστά αλλιώς: ψητές ντομάτες και πλιγούρι

Η αφορμή για τα γεμιστά – ένα από τα πιο εμβληματικά πιάτα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας- δόθηκε από τη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: λαπαθοντολμάδες

Η σαββατιάτικη βόλτα στην λαϊκή είναι για μένα καλύτερη κι από ψώνια σε μαγαζιά. Οι μυρωδιές και τα χρώματα είναι μοναδικά, με μεγάλη ποικιλία φρούτων και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σκορδάτες αγκινάρες με μάραθο

Ξαναγυρνώ στην αγκινάρα, την αγαπημένη μου βασιλοπούλα του χειμώνα και της πρώιμης άνοιξης. Για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον, επειδή καθώς δρασκελάμε τον Φλεβάρη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πατάτες γιαχνί, νηστίσιμες και μη

Ποιος αντιστέκεται στις πατάτες; Από τηγανητές μέχρι ψητές, γιατί όχι και κοκκινιστές λοιπόν. Η εποχή είναι η πλέον κατάλληλη γιατί μπορούμε να βρούμε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπριάμ: δοξάζει το καλοκαίρι

Κανένα άδικο δεν έχει η Λεονί Σταφυλά όταν περιγράφει το καλοκαιρινό τραπέζι , μετά το κολύμπι, με το αλάτι ακόμα στο δέρμα: η ντομάτα κομμένη στα τέσσερα, το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Νοστιμιές της εποχής: μπάμιες φουρνιστές

Ο Αύγουστος είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να βρούμε φρέσκες μπάμιες στους πάγκους των λαϊκών και σίγουρα η καλύτερη στιγμή για να τις μαγειρέψουμε. Η[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μελιτζάνες σκορδοστούμπι όπως στο Τζάντε

Τι είναι ακριβώς το σκορδοστούμπι; Η ανάμειξη του σκόρδου με ξύδι και η προσθήκη στη συνέχεια άλλων καρυκευμάτων. Στη Ζάκυνθο ένα ονομαστό πιάτο βασίζεται[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το κουνουπίδι γιαχνί που έγινε viral

Ένας χαμός στα social media με το κουνουπιδάκι γιαχνί! Πρώτος ξεκίνησε τον «χορό» ο Ηλίας Μαμαλάκης, ακολούθησε η bostanista Κική Τριανταφύλλη και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φασολάκια γιαχνί απ' το μποστάνι μου

Το μποστάνι μου συμπεριφέρεται ακριβώς όπως κι ο άντρας μου: συνεχώς με εκπλήσσει. Μόλις το πρωτοαντίκρυσα, προχθές, μετά από δύο σχεδόν μήνες απουσίας μου,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σκορδάτες αγκινάρες στο τηγάνι

“Trifolati” στην ιταλική κουζίνα σημαίνει “μαγειρεμένα όπως η τρούφα” και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Με αυτόν τον τρόπο[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy