Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑ-πί-θα-να!!!!!! Αφράτα μα και τραγανά, μυρωδάτα, πεντανόστιμα! Συνοδεύουν τα λαδερά μας αλλά τρώγονται κάθε ώρα και στιγμή σαν ένα νόστιμο και χορταστικό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΆλλη μια συνταγή για κουλουράκια θα πείτε; Ε, το έχω δηλώσει! Όταν έφτασα στο 50 σταμάτησα... Αμέτρητες είναι οι συνταγές για λαδερά κουλουράκια στα τετράδιά[...]
Πηγή: bostanistas.grΑρωματικά και ιδιαίτερα! Άλλη μια συνταγή για κουλουράκια θα πείτε; Ε, το έχω δηλώσει! Όταν έφτασα στο 50 σταμάτησα… Αμέτρητες είναι οι συνταγές για[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤις προάλλες με κάλεσε η Αριάδνη σε παιχνιδάκι που αφορούσε το μενού της εβδομάδας, δηλαδή τι μαγείρεψα την προηγούμενη εβδομάδα είτε ως κόρη είτε ως μαμά. Ως[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚι άλλα κουλουράκια! Όπως έχω ξαναγράψει, στα τετράδιά μου υπάρχουν παραπάνω από πενήντα συνταγές με λαδερά κουλουράκια, πολλές με …ονοματεπώνυμο.Αν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜεταφέρω μερικές συνταγές για κουλουράκια και γλυκά όπως είναι γραμμένες στο τετράδιο.. Να έχετε υπ' όψη σας ότι: 1 δράμι = 3,2 γρ. 10 δράμια =32 γρ 100 δράμια[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΟι Σαρακοστιανές (νηστίσιμες) συνταγές του Χωριό Η Σαρακοστή, η μεγαλύτερη περίοδος νηστείας, έχει ξεκινήσει. Επτά εβδομάδες νηστείας μέχρι το Πάσχα – το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο οδοιπορικό στην Ήπειρο ήταν όμορφο και γεμάτο εικόνες για όλους μας. Όμως ωφείλω να γράψω και μια συνταγή από κείνα τα μέρη, για να τα τιμήσουμε όπως τους[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα κυδώνια είναι μια ολόκληρη ιστορία! Η Ξανθή πριν λίγες ημέρες είχε γράψει ένα πολύ ωραίο post αφιερωμένο στα κυδώνια και νομίζω πως μας είπε και πράγματα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Να αρχίσει όμορφα με ζεστά, αφράτα και ροδοψημένα ψωμάκια, με μια υπέροχη, τραγανή κρούστα λαδιού και γεμισμένα με πικάντικη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα λαδερά κουλουράκια είναι από τα πιο αγαπημένα βουτήματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι νόστιμα, υγιεινά, διατηρούνται για εβδομάδες και συνοδεύουν το πρωινό και[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr2 φιλέτα λαυράκι 150 γρ. Λίγο μαχλέπι 1 αβοκάντο πολύ ώριμο 60 γρ. φρέσκα φασολάκια 100 ml αριάνι Λίγο σουσάμι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Βράζουμε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 4-6 άτομα Για τα ψωμάκια 500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 330 ml μπύρας 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη κρυσταλλική 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.gr26/5/16 Δροσερά φασολάκια με σουσάμια και μαρινάτα φιλετάκια για σήμερα. Το πιάτο είναι πραγματικά πολύ πιο εύκολο από τον τίτλο του. Απλά ρίξτε μια ματιά.[...]
Πηγή: zannetcooks.com