Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Γεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε κόκκινη σάλτσα ή ντοματόσουπα με Βασιλικό και Παρμεζάνα: Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο Pelmeni έτοιμα ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΌλα τα μυστικά των ζυμαρικών κατευθείαν από την Ιταλία Αυτό που όλοι λένε είναι ότι τα καλύτερα ζυμαρικά τα φτιάχνουν οι Ιταλοί. Μύθος ή αλήθεια; Το σίγουρο[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπωλάκι... 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1/3 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι αλάτι λίγο πιπέρι καγιέν ΠΛΕΝΕΤΕ 500 γρ σπαράγγια , κόβετε και[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΜια μέρα που θα ‘χετε όρεξη, δοκιμάστε να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά αρωματικά ζυμαρικά. Η συνταγή είναι για παραπάνω ζυμάρι έτσι ώστε να βάλετε το[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : ζύμη για ραβιόλι 300 γρ. αλεύρι τύπου «00» 2 αβγά (τους κρόκους) 1 αβγό ολόκληρο 1 κουταλιά μελάνι σουπιάς (Νερό, αν χρειαστεί, για[...]
Πηγή: yumyum.gr