Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά Αρακάς 300 γρ Πένες 500 γρ Προσούτο 150 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Φρέσκα κρεμμυδάκια 5 τεμ. Σκόρδο 2 σκελίδες Παρμεζάνα τριμμένη 50 γρ Κρέμα[...]
Πηγή: chefoulis.gr250 Γρ βρασμένο αρακά 10 Φιλέτα προσούτο 1 Ματσάκι άνηθο 1 Ποτήρι του νερού κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα dijon 2 Λεμόνια λαιμ το χυμό τους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 4-6 άτομα 150 γραμμάρια προσούτο σε φέτες 200 γραμμάρια τυρί κρέμα 125 ml κρέμα γάλακτος 30 γραμμάρια βούτυρο αλάτι και πιπέρι 600 γραμμάρια πράσινα[...]
Πηγή: sidagi.grΕύκολο και γρήγορο πιάτο με αγαπημένα γεμιστά ζυμαρικά με προσούτο ή μανιτάρια, σε μια πιο διαιτητική, καλοκαιρινή εκδοχή. Είναι ένας εξαιρετικός διατροφικά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1 ζύμη για πίτσα 2 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 6 φέτες ζαμπόν ⅓ φλιτζ. χυμός ντομάτας ⅓ κ.γ. πιπέρι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 μικρή κονσέρβα[...]
Πηγή: cooklos.grΗ ιδέα για την συνταγή αυτή είναι βασισμένη στα περίφημα Σικελικά κανόλι, που ως επί το πλείστον είναι γλυκά. Η συνταγή αυτή ήταν μία από τις συμμετοχές μου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 ζύμη για πίτσα 2 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 6 φέτες ζαμπόν ⅓ φλιτζ. χυμός ντομάτας ⅓ κ.γ. πιπέρι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 μικρή κονσέρβα[...]
Πηγή: cooklos.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ) 1 κιλό καθαρισμένο αρακά (μπιζέλι), 1 πράσο, μόνο το άσπρο μέρος, κομμένo σε φέτες, 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη, 1 μεγάλη γλυκοπατάτα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ συνταγή στα Ιταλικά λέγεται Castellane con carciofi, olive e briciole και σου δίνει μια αίσθηση Νότιας Ιταλίας μια και τα υλικά και η σύνθεση είναι πολύ[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜανιτάρια γεμιστά σκορδάτα ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ Υλικά 16 μεγάλα μανιτάρια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 80 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη 80 γρ. ζαμπόν[...]
Πηγή: greekouzina.gr