Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 188 συνταγές
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ!!!, Μελιτζάνες γεμιστές με φρέσκια μυζήθρα και αρωματικά, Αρνί γεμιστό με μελιτζάνες και γραβιέρα, Μελιτζάνες γεμιστές με ζαμπόν & κασέρι!, Καλοκαιρινές γεμιστές μελιτζάνες - ZannetCooks, Ρολάκια μελιτζάνας γεμιστά με κιμά | Συνταγή | Argiro.gr
Ενα εύκολο και πρωτότυπο φαγάκι για το καλοκαίρι. Γίνεται στο αψε σβήσε και πηγαίνει πολύ με μπυρίτσα στο μπαλκόνι. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μελιτζάνες φλέσκες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦιλέτο κοτόπουλο μπουτάκι της Νόρας γεμιστό με αρακά στο φούρνο! Όλα ξεκίνησαν από την απορία της Νόρας γιατί όλα τα λαδερά πρέπει να γίνονται στην[...]
Πηγή: cookpad.com/grΡολάκια με αυγά κοκκινιστά μια θεϊκή νοστιμιά για το κυρίως γεύμα. Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για τα ρολάκια: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 300 γρ. κιμά χοιρινό 2 αυγά 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Προσθέτοντας ένα ή δύο απλά υλικά στο συνηθισμένο φαγητό μας μπορούμε να έχουμε ένα διαφορετικό πιάτο ώστε να μη μας φαίνεται μονότονο.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά μανιτάρια μεγάλα ρύζι (περίπου 1-1,5 κ.σ. για κάθε μανιτάρι) 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 2 τομάτες ψιλοκομμένες χωρίς τα σπόρια ½ πιπεριά ψιλοκομμένη 1-2[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ο αρακάς δεν είναι μόνο ανοιξιάτικο φαγητό. Τρώγεται άνετα και μέσα στο χειμώνα, ας είναι καλά τα κατεψυγμένα. Σήμερα θα τον φτιάξουμε με[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΝόστιμα λαχανικά στο φούρνο! Τραγανά και λάιτ! Υλικά: 2 κολοκυθάκια και 2 μελιτζάνες 200 γρ. γιαούρτι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κουταλιές μουστάρδα 2[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΕίναι ένα νόστιμο πιάτο με σέλινο και τυριά. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό σελινόριζες 2 πράσα 1 φλυτζ. του καφέ λάδι 1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί 2 κουταλιές[...]
Πηγή: cookpad.com/gr6 μελιτζάνες 1 λεμόνι μαϊντανός τριμμένη φρυγανιά ζωμός κρέατος λάδι αλάτι Κόβετε τις μελιτζάνες στη μέση κατά μήκος και τις αφήνετε να μουσκέψουν σε κρύο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook