τρουφακια νηστισιμα | κρεμα βανιλια παρλιαρος | μανιταροσουπα βεφα | παβλοβα καλλιδης | λαχανοντολμαδες με ρυζι αργυρω | κουλουρακια βανιλιας χωρις αυγα | γλασο με κακαο και γαλα | μανιταρια φουρνου συνταγες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις εντερακια

Βρέθηκαν 9 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

η τελειότητα του μουσακά - Pandespani.com

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Ο μουσακάς (μου) σερβιριζόταν ανέκαθεν με εμπειρίες. Μία από αυτές, θα σας την διηγηθώ. Κάποτε ήμουνα καλεσμένη σε δείπνο κυρίας[...]

Πηγή: pandespani.com
Ιμάμ μπαϊλντί: γιατί, άραγε;

Γιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομα αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί είναι[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Ιμάμ μπαϊλντί

Γιατί άραγε; Γιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομά αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Ντολμάδες με αμπελόφυλλα

Μπακλαβάς, χαλβάς, μπουρέκι, ντολμάς, μπουγάτσα, πιλάφι, τζατζίκι, τι άλλο να πρωτοθυμηθώ από δικά μας καθημερινά φαγητά και γλυκά που έχουν τούρκικες[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Μουσακάς: Η δικιά μου, γκουρμέ εκδοχή

Ο μουσακάς είναι αδιαμφισβήτητα το πιάτο-σταθμός που ιστορικά όρισε τη λόγια ελληνική κουζίνα. Την κουζίνα δηλαδή, που δεν προήλθε απ’ την μαγειρική παράδοση[...]

Πηγή: caruso.gr
ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα: οδηγός για τέλειο[...]

Πόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]

Πηγή: pandespani.com
μελιτζάνες παρμεζάνα και σπιτική αγάπη -[...]

μελιτζάνες παρμεζάνα Συνταγή από την κατηγορία «πολύ αγαπημένες», οι μελιτζάνες παρμεζάνα ή απλώς parmigiana για τους Ιταλούς. Καθότι έτσι συνηθίζεται να[...]

Πηγή: pandespani.com
Τα μυστικά του καλού ψήστη σε ψησταριά και[...]

Η σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]

Πηγή: caruso.gr
Εύκολα γεμιστά

Το πληγούρι είναι ένα υλικό που ποτέ δεν το είχα χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα... ήθελα λοιπόν να φτιάξω γεμιστά αλλά όχι με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy