συνταγες με αχλαδια αργυρω | ευκολα μπιφτεκια κοτοπουλο | κουνελι μαγειρεμα | γλυκο με μιραντα | πιτες με φυλλο κρουστας | γλυκα με καρυδα παρλιαρος | γεμιση μπουγατσας | βραστο κεικ αργυρως
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις σαντιγη κεριγκολντ νουτελα

Βρέθηκαν 34 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ωμές, μικρές, σφικτές: οι τέλειες αγκινάρες

Βενετία, νησάκι Sant’ Erasmo, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα του 1971 (για τον παράδεισο των λαχανικών Sant’ Erasmo θα σας πω μια άλλη φορά[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Η Σπείρα

Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Μανιτάρια - είδη και χαρακτηριστικά

Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
"Χριστουγεννιάτικος Μουσακάς" (του[...]

Υλικά για τέσσερα άτομα: 1 κιλό κίτρινη κολοκύθα 400 γρ. κιμά γαλοπούλας 400 γρ. κιμά μόσχου 2 ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 3[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Σκορδάτες αγκινάρες στο τηγάνι

“Trifolati” στην ιταλική κουζίνα σημαίνει “μαγειρεμένα όπως η τρούφα” και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Με αυτόν τον τρόπο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Προτάσεις για το γιορτινό σας τραπέζι

Φρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]

Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr
Χοιρινές ψητές μπουκιές με πουρέ αρακά[...]

Η βόλτα στα μαγικά μονοπάτια της Ελληνικής γαστρονομίας συνεχίζεται... Αυτή την φορά θα σας παρουσιάσω ένα εξαιρετικό προϊόν , που μας έρχεται από την βόρια[...]

Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.gr
Η Σπείρα

Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
ατομικός μουσακάς γαρίδας με λάδι τρούφας:[...]

Μελιτζάνα, ντομάτα, γαρίδα… Τρία υλικά που χρησιμοποιούνται ευρύτατα στην μεσογειακή κουζίνα, από την πιο παραδοσιακή μέχρι την πλέον δημιουργική και όταν[...]

Πηγή: pandespani.com
η μακαρονάδα της Αιμιλίας ή των τοξοτών

αφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]

Πηγή: pandespani.com
Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
"Χριστουγεννιάτικος Μουσακάς" (του[...]

Υλικά για τέσσερα άτομα: 1 κιλό κίτρινη κολοκύθα 400 γρ. κιμά γαλοπούλας 400 γρ. κιμά μόσχου 2 ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 3 κλωνάρια[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Τί σκάρωνα στην κουζίνα μου

Τον τελευταίο καιρό μαγειρεύω πολύ αλλά δεν αναρτώ τις δημιουργίες μου. Κακή μπλόγκερ, κακή. Έχω φτιάξει φαγητά που ήταν σκέτη νοστιμιά με αποτέλεσμα εγώ κι ο[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Μαγειρεύω Οικονομικά - 28/01/2013

Οσεφ Βησσαρίων Παρθένηςμας προτείνει ως κυρίως πιάτο, ένα κλασικό λαδερό φαγητό με μπάμιες κοκκινιστές, καλοσοταρισμένες στο τηγάνι, πιάτο εύκολο και[...]

η μακαρονάδα της Αιμιλίας ή των τοξοτών

αφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]

Πηγή: pandespani.com
Αρακάς µε πορτοµπέλο(μανιτάρια)και φρέσκο θυµάρι

για 4 άτομα (από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 1 κιλό αρακάς 500 γρ. µανιτάρια πορτοµπέλο 1 ½ φλ. ελαιόλαδο 1 µεγάλο ξερό κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο 1[...]

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr
Ντομάτες γεμιστές με pesto τρούφας - ZannetCooks

18/9/15 Ντομάτες γεμιστές με pesto τρούφας και αυγό για μια mini-gourmet μπουκιά. Αφού η φτώχια θέλει καλοπέραση τουλάχιστον να καλοπερνάει το στομάχι μας.[...]

Πηγή: zannetcooks.com
ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα: οδηγός για τέλειο[...]

Πόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy