Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Καλημέρα και καλό μήνα!!! Τα φασολάκια στα καλύτερά τους. Τα βρίσκεις σε κάθε πάγκο λαϊκής, μανάβη της γειτονιάς ακόμα και σε μερικά μάρκετ. Φρέσκα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά συνταγής 500 γρ. πατάτες μέτριες ή μικρές 200 γρ. φασολάκια πράσινα 1 κουτί τόνο στραγγισμένο (ή σολομό καπνιστό φιλέτο) 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ πιπεριά, κύριο συστατικό του καλοκαιριού, σκληρή ανταγωνίστρια της ντομάτας και bitchy από γεννησιμιού, χρησιμοποιεί τα διαφορετικά της πρόσωπα για να[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιδέα είναι γνωστή, σχεδόν κοινή και απλή -πιο απλή δεν γίνεται. Τόσο που ασυναίσθητα -ή περίπου συνειδητά- τη σνομπάρεις, όσο οι δημιουργικές αναζητήσεις[...]
Πηγή: pandespani.comΓεύση των φοιτητικών μου χρόνων!!! Γεύση που τότε μου φαινόταν υπέροχη... ίσως γιατί ήταν από τις απαγορευμένες στο πατρικό μου σπίτι και ήταν η πρώτη μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΆλλες έχουν πρόβλημα με την πεθερά τους, άλλες με την νύφη τους και γω έχω με τις κουνιάδες μου! Και είναι και 2 πανάθεμα τες οι φαρμακόγλωσσες και δεν[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr6 μεγάλες πιπεριές διαφόρων χρωμάτων 4 μέτριες μελιτζάνες 2-3 φέτες ψωμί κατά προτίμηση δυό ημερών και ζυμωτό (την ψίχα) 4 (διπλά) φιλετάκια αντζούγιας 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚάθε εποχή έχει τις χάρες τις και τις λιχουδιές της αλλά ετούτη η εποχή το παρακάνει: φράουλες, σπαράγγια, αγκινάρες, αρακάς και πάει λέγοντας. Τα δε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Υλικά για μία γυάλα ενός κιλού μελιτζάνες 4 (φλάσκες ή τσακώνικες) ελαιόλαδο 1/3 φλιτζανιού σκόρδο 6 σκελίδες ξίδι 6-7 κουταλιές της σούπας πιπεριά[...]
Πηγή: icookgreek.comΓεύση των φοιτητικών μου χρόνων!!! Γεύση που τότε μου φαινόταν υπέροχη... ίσως γιατί ήταν από τις απαγορευμένες στο πατρικό μου σπίτι και ήταν η πρώτη μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤις αγκινάρες τις έχω συνδυάσει με το Πάσχα. Στο χωριό έχουμε ένα κτήμα που κάποτε η μητέρα μου είχε φυτέψει περίπου 100 τετραγ. αγκινάρες. Χωρίς να τις[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ συνταγή αυτή είναι μίξη δύο ιταλικών συνταγών που έχω από την ξαδέλφη μου την Πόπη, που ζει στην Ρώμη. Μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτα-κρεμμύδι στο φούρνο και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr200 γρ. ρύζι αλάτι και πιπέρι 12 φύλλα πράσινου λάχανου 300 ml ζωμός λαχανικών 200 γρ. champignons de Paris 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 5 ντομάτες 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 πομοντόρια 4-5 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό μερικά φυλαράκια ρίγανη 2 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή πιπερίτσα θρυμματισμένη (ή 1 κ.γ. μπούκοβο) 1 κιλό μελιτζάνες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr