Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Υλικά Αγκινάρες 5 (φρέσκιες ή κατεψυγμένες) Κουκουνάρι 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ρύζι Καρολίνα 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Μαργαρίνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.grΚι είσαι τώρα στο κέντρο της Αθήνας και σουλατσάρεις για ώρες προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις όσες δουλειές έχεις να διεκπεραιώσεις. Και κάποια στιγμή νιώθεις[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.com425 γρ. καρδιές από αγκινάρες κονσέρβα,στραγγισμένες ή κατεψυγμένες 375 γρ. μακαρόνια βρασμένα σε αλατισμένο βραστό νερό 1 κομμένο κρεμμύδι 2 σκελίδες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά : 1 πακέτο τυρί κρέμα 1/4 φλιτζάνι μαγιονέζα 1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα 1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί romano 1 σκελίδα σκόρδο, ξεφλουδισμένη[...]
Πηγή: yumyum.grελληνική panzanella ντάκος πιτάκια με παρμεζάνα κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο μαλλιά αγγέλου με καβούρι και τσίλι άψητη σάλτσα ντομάτας για μακαρόνια πίτσα σαλάτα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΗ σκηνή θύμιζε Sex & the City. Με κρίσιμες, βέβαια διαφορές: Δεν είμαστε στο Μανχάταν, στην Αθήνα είμαστε και δεν μιλάγαμε για σχέσεις αλλά για τα παιδιά[...]
Πηγή: bostanistas.grΑχ πώς τα καταφέρνει η μόδα, αυτή η πανίσχυρη δύναμη, να μπορεί να μεταμορφώνει κάτι τόσο οικογενειακό, σαν το ριζότο, σε φαινόμενο παγκόσμιας εστίασης! Και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥπήρξαν εποχές που οι Ευρωπαίοι υποτιμούσαν επιδεικτικά το πιο νόστιμο λαχανικό (φρούτο για την ακρίβεια) του καλοκαιριού, τη μελιτζάνα. Άγνωστο γιατί,[...]
Πηγή: bostanistas.gr4 μελιτζάνες λευκές 4-5 ντομάτες φρέσκες 4-5 πατάτες μεσαίου μεγέθους 1/2 κιλό μανιτάρια πορτομπέλο 1/2 kg γιαούρτι 2 αυγά 200 γρ παρμεζάνα 200 γρ λαδοτύρι ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.grLe temps des cerises... λένε οι Γάλλοι... δηλαδή "η εποχή των κερασιών" κι εγώ λέω "le temps des courgettes" με άλλα λόγια ...η εποχή των κολοκυθιών!!! Σκούρο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Κρόκος Κοζάνης, ο «κόκκινος χρυσός» της ελληνικής γης, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα S affron παγκοσμίως και είναι ανώτερος από τον Περσικό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈνα από τα ευγενέστερα λαχανικά με διουρητικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες, είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της συνταγής της γεμάτης γεύση, που παρουσιάζεται με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚολοκυθάκια στο φούρνο μούρλια! Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες 4-5 ντομάτες ψιλοκομμένες ή pummaro Λάδι 200 γρ. ζαμπόν σε φέτες 350[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr