Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Η σημερινή μου συνταγή έχει πολλές εναλλακτικές..... Βασικά είναι ένα leftover φαγητό.... Με ότι μας έχει περισσέψει από γιορτές.... και όχι μόνο...Δεν θα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΣαλατογευμα από τα λίγα! Η δροσιά των λαχανικών με την ψητή νοστιμιά του μοσχαριού... Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες : Για 4[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠαρότι η συνταγή συμβουλεύει "σερβίρετε ζεστό", έχω διαπιστώσει ότι τρώγεται και κρύο και συνοδεύει άψογα μπριζόλες ψητές και κοτόπουλο ψητό. Τη[...]
Πηγή: greekmasa.grΠράσα(1 κιλό) με Χοιρινές μπριζόλες για σήμερα, έγινε λουκούμι!!! ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζω και κόβω τα πράσα σε μέτρια κομμάτια και τα βάζω σε νέρο με ξύδι για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά για 4 άτομα ½ κιλό χοιρινό, 1 κιλό φασολάκια, ½ φλ. λάδι (αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο) 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε λεπτές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1/2 κ. (7 τεμχ.) μανιτάρια agaricus τα ελληνικά της Αλεξ/πολης και όΧι τα Πολωνέζικα... (επιτέλους, τα βρήκα σε μεγάλο S/M) 125 γ. ανθότυρο 100 γ.[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΜέσα Ιουλίου και εμείς μπερδεμένοι.... Κάπου ανάμεσα σε καύσωνα και βροχούλα, κάπου ανάμεσα στην ρουτίνα και στις διακοπές! Το μόνο που δεν αλλάζει στην[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.euΠλούσιες... αναρωτιόμουν για λίγα λεπτά...να αποκαλέσω ένα φαγητό πλούσιο ή όχι;; Αλλά πώς αποκαλείς ένα φαγητό που για να γίνει χρειάζεσαι χίλια δυό καλούδια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια την πολέντα ½ lt νερό 1 κύβο λαχανικών 150 γρ. γάλα εβαπορέ 150 γρ. πολέντα 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ξύσμα από ½ λεμόνι πιπέρι φρέσκο θυμάρι Για τον[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ βόλτα στα μαγικά μονοπάτια της Ελληνικής γαστρονομίας συνεχίζεται... Αυτή την φορά θα σας παρουσιάσω ένα εξαιρετικό προϊόν , που μας έρχεται από την βόρια[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΦουλ του πορτοκαλί έχουμε σήμερα!! Ένα φαγάκι όλο γλύκα, ιδανικό για να συνοδεύσει τα ψητά κρεατικά μας. Πορτοκαλί γλυκοπατάτες, κολοκύθα και καρότα δίνουν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠλούσιες... αναρωτιόμουν για λίγα λεπτά...να αποκαλέσω ένα φαγητό πλούσιο ή όχι;; Αλλά πώς αποκαλείς ένα φαγητό που για να γίνει χρειάζεσαι χίλια δυό καλούδια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 2-4 άτομα Για τις μπριζόλες 4 Μπριζόλες χοιρινές μέτριου πάχους 1 χούφτα ρίγανη Αλάτι Λεμόνι Κάρβουνα Για τα φασολάκια 4 σκελίδες σκόρδο χυμό από 1 λεμόνι[...]
Πηγή: sidagi.grαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΙΤΑ ,ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΕΤΣΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΣΤΕΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΜΠΡΙΖΟΛΑ,ΣΚΕΤΑ,ΚΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ!! ΥΛΙΚΑ 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 2 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. μπριζόλα μοσχαρίσια κόντρα χωρίς κόκκαλο 1/2 κιλό φασολάκια τσαουλιά καθαρισμένα και κομμένα στη μέση 1 ξερό κρεμμύδι λεπτές φέτες 3 μικρά αγγουράκια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr