Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Είχαμε παρουσιάσει πριν μερικές μέρες στο blog μας μια συνταγή για πατάτες γιαχνί με κάπαρη και ελιές . Σήμερα, στο ίδιο μοτίβο, παρουσιάζουμε άλλη μια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜία διαφορετική συνταγή στο τραπέζι σας που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου Μερίδες : Γ ια 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈχουμε μπει ήδη στη Σαρακοστή και πολλοί ακολουθούν πιστά τη νηστεία που επιβάλλει την αποχή από το κρέας. Για να βρισκόμαστε κι εμείς στο πνεύμα της σεζόν, θα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiFor the recipe in English click here Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι μου φίλοι κ φίλες! Καλή εβδομάδα κ καλό μήνα! Ελπίζω ο Ιούνης να μας κάνει τη χάρη κ να φέρει[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΥλικά (4 μερίδες) : ζύμη για ραβιόλι 300 γρ. αλεύρι τύπου «00» 2 αβγά (τους κρόκους) 1 αβγό ολόκληρο 1 κουταλιά μελάνι σουπιάς (Νερό, αν χρειαστεί, για[...]
Πηγή: yumyum.grΜε πατάτες και μαραθόριζα κι ορισμένα μπαχαρικά του γούστου μου έγινε το πιάτο αυτό, το οποίο θα είναι πολύ νόστιμο αν το θέλετε και καυτερό με μπούκοβο, που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά πεσκανδρίτσα φιλέτο: 1 κιλό . σαφράν: 2 γρ ζωμός ψαριού: 500ml κρεμμύδι ξερό: 50 γρ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι: 150 γρ. ψιλοκομμένο αρακάς[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο κατσικάκι στην κατσαρόλα φρικασέ είναι ένα από τα αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά φαγητά το οποίο μαγειρεύεται με μαρούλια και μπόλικο άνιθο. Δεν κρύβουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜέρες έχω να γράψω κάτι αλλά πολλά άλλα σημαντικά θέματα δεν μου άφησαν ελεύθερο χρόνο. Σήμερα ο καιρός "θύμωσε" και λίγο κρύο το έχει οπότε τα όσπρια ήταν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ διαιτητική εκδοχή ενός γκρατέν σε ένα πολύ χορταστικό πιάτο, που μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο ή κυρίως, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Το μόνο που θα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό φασολάκια 1 φινόκιο σε λεπτές ροδέλες 1/2 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 4 κομμάτια μπέικον 1/2 ματσάκι μάραθος 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο 300 γρ. κατίκι Δομοκού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛαχταριστά γεμιστά μανιτάρια με απαλή γεύση για όλες τις ώρες Υλικά για 4-6 άτομα 24 στρογγυλά φρέσκα μανιτάρια μεσαίου μεγέθους 1 μικρό πράσο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Αρωματα και γευσεις απο το καλοκαιρι που σιγα-σιγα απομακρυνεται. Υλικα: 10 μετρια κολοκυθακια, 500 gr μοσχαρισιο κιμα, 1 καροτο, 1[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Μάλλον ασυνήθιστος συνδυασμός για την ελληνική κουζίνα. Η έμπνευση ήρθε πάλι από την ιταλική κουζίνα. Είναι μια γευστική έκπληξη και[...]
Πηγή: bostanistas.gr