Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
LA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο, οι γίγαντες φούρνου αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 300γρ. ρεβίθια μουλιασμένα από την προηγούμενη μέρα 150γρ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 καρότα τριμμένα 1 πιπεριά κόκκινη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΆλλη μία μοναδική σαλάτα θαλασσινών που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜου 'χει κάνει μεγάλη ζημιά ο Κώστας Τσαούσης με τις εβδομαδιαίες τόσο γαργαλιστικές, και ταυτόχρονα απολύτως υγιεινές και χαμηλές σε θερμίδες, εμπνεύσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 4 άτομα) 2 φλιτζ. φασόλια «χάντρες», κατεψυγμένα ή φρέσκα 1 φλιτζ. κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το τηγάνισμα 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣαλάτα με Ρεβύθια, Ρόκα και τόν o Υλικα: ½ κρεμμύδι ξερο ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 2 κ. σ. ξίδι από κόκκινο κρασί αλάτι -Φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.com1 κουταλιά ψιλοκομμένος άνηθος 3/4 φλιτζανιού λαδι 1 κιλό καλαμάρια 1 φλιτζανάκι λευκό κρασί 5 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια το χυμό από 1 λεμόνι 1 κύβο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό χταπόδι 300 γρ. ρεβίθια 2 ντομάτες φρέσκιες ψιλοκομμένες 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 100 γρ. ελιές ροδέλες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 100 ml κρασί[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο Etrusco άνοιξε το 1992 ο Ιταλός πατέρας του νυν σεφ Έκτορα Μποτρίνι (η μητέρα του είναι Κερκυραία), Ετρούσκο, που για πολλά χρόνια γύριζε τον κόσμο ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 4-6 άτομα Για τη σαλάτα 250 γραμμάρια μύδια βρασμένα (τα ατμοβράζετε σε ζωμό από κρασί, ξίδι, δάφνη, ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια) 250 γραμμάρια φασόλια[...]
Πηγή: sidagi.grΗ φασολάδα είναι το εθνικό μας φαγητό ή τουλάχιστον έτσι μου έμαθαν εμένα στο σχολείο, και έτσι θεωρώ ότι η πρώτη ανάρτηση της χρονιάς με την σχετική συνταγή,[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό μικρές ολόκλη-ρες σουπιές καθαρισμένες ή καλαμαράκια, 1 κιλό φρέσκα μπιζέλια ξεφλουδισμένα, ή 2½ φλ. κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα, 4[...]
Πηγή: xrysessyntages.com