Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 95 συνταγές
Παλιά, όταν ακόμα ζούσα στο πατρικό μου, έτσι κι άκουγα πως θα είχαμε φακόρυζο, έβρισκα μια πρόφαση για να απουσιάζω την ώρα του φαγητού. Αντιπαθούσα όλες[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 350 γρ. ρεβίθια 1 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα σε φέτες 1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο 4 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο ξέρεις πως τα ρεβύθια κάνουν καλό. Όπως και όλα τα όσπρια δηλαδή! Αν όμως ανήκεις σε εκείνες που δεν λατρεύουν ιδιαίτερα τις σούπας από όσπρια (φακές,[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤους είδα να καταφθάνουν στο τραπέζι, αχνιστοί όπως βγήκαν από το τηγάνι, αλλά δεν μπόρεσα εξαρχής να καταλάβω από τι ήταν φτιαγμένοι τούτοι οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΣαλάτα με ρεβίθια και πλιγούρι ζεστή για τις μέρες τις κρύες και κρύα για το καλοκαίρι! Μουλιάζουμε τα ρεβίθια για 12 ώρες, την επομένη τα βράζουμε σε μπόλικο[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΣήμερα είναι μια βροχερή και κρύα μέρα και, όπως είναι αναμενόμενο, όλοι θέλουμε να φάμε κάτι ζεστό. Μια σούπα είναι νομίζω ιδανική! Γι' αυτό και επέλεξα μια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (για 6-8 άτομα) Τουλπάνι και σπάγκος. 1/2 κεφάλι σκόρδο. 1 κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα. 1/4 από ένα ματσάκι μαϊντανό, μόνο τα κλαράκια. 2 φύλλα δάφνης.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Για το φύλλο 1/2 κιλού αλεύρι σκληρό Λίγο αλάτι 1 κ.γ. λάδι 1 αυγό (προαιρετικά) Για τη γέμιση 1 πιάτο ρεβίθια, βρασμένα και στραγγισμένα Αλατοπίπερο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕκτέλεση : βράζουμε σε άλλη κατσαρόλα τις φακές, σε άλλη το ρύζι για να μην αναμειχθούν χρωματικά, σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Εγώ χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.gr250 γρ. φασόλια μαυρομάτικα ξερά καθαρισμένα ½ σκ. σκόρδο 1 φύλλο δάφνης 125 γρ. ρύζι για πιλάφι 1 κριθαροκουλούρα ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/4 ματσάκι δυόσμο ½[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΒΑΖΕΤΕ από το προηγούμενο βράδυ, 250 γρ φασόλια , στο νερό. Την επόμενη μέρα τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν. ΣΩΤΑΡΕΤΕ σε βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο... 1[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΌποιος γυρίζει, μυρίζει λένε στον τόπο μου και η συνταγή που θα σας παρουσιάσω είναι δια χειρός Νίκου Αποστολίδη, του σεφ της Νυκτερίδας στα Χανιά. Φρέσκα[...]
Πηγή: bostanistas.gr