Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 81 συνταγές
Σας αρέσει η ινδική κουζίνα; Εμείς την προτιμάμε για τις καυτερές γεύσεις της και αυτή εδώ η συνταγή δεν αποτελεί εξαίρεση. Την παρουσιάζουμε γιατί οι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤις Παρασκευές τρώμε όσπρια: είναι από τις λιγοστές παραδόσεις που ακολουθώ, όσο κι αν η ανάμνηση του τεράστιου για τα παιδικά μάτια πιάτου, ξέχειλου με σούπα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαλιά, όταν ακόμα ζούσα στο πατρικό μου, έτσι κι άκουγα πως θα είχαμε φακόρυζο, έβρισκα μια πρόφαση για να απουσιάζω την ώρα του φαγητού. Αντιπαθούσα όλες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα ρεβύθια δεν είναι το αγαπημένο μου όσπριο, για την ακρίβεια δεν βρίσκω καν ενδιαφέρουσα τη γεύση τους. Η φίλη μου η Καρολίνα με έπεισε όμως να δοκιμάσω μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 2-3 κούπες φακές κόκκινες/πορτοκαλί 1-2 κρεμμύδια 1-4 πιπερίτσες καυτερές, ανάλογο όσο αντέχετε το χυμό μισού λεμονιού τη φλούδα μισού[...]
Πηγή: greekcook.grΣήμερα σας έχω μία σαλατούλα που αξιοποιεί όμορφα τα ρεβύθια, με απλά υλικά και πεντανόστιμη. Αν μπει στο ψυγείο για λίγο πριν σερβιριστεί, είναι πολύ[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΟι Falafel (Φαλάφελ) γνωστές και ως ta'amia είναι ένα νόστιμο και πολύ δημοφιλές γρήγορο φαγητό(snack) στην Αίγυπτο και στη Μέση Ανατολή που μπορείς να το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑπό αλλού ξεκίνησα αλλού έφτασα, καλά λέει κι η κόρη μου, τελικά τι θα φάμε σήμερα;; Με τη Λίνα είχαμε πιάσει μακριά συζήτηση, κάποια στιγμή φτάσαμε στο τι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr2 φλιτζ. ρύζι μακρύκοκκο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φλιτζ. πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 φλιτζ. ντομάτες[...]
Πηγή: cooklos.gr2 ματσάκι φρέσκο κολίανδρο ψιλοκομμένο 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά καρέ 1 μεγάλο κρεμμμύδι κομμένο σε ροδέλες 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες ½ πορτοκάλι(θα[...]
Πηγή: sidagi.gr‘Αντε, μπήκε και το φθινόπωρο σιγά-σιγά, λίγο οι ψύχρες, λίγο οι βροχές, το τραβάει το όσπριο η εποχή. Γι’αυτό και σας δίνω αυτήν τη συνταγή[...]
Πηγή: foodjunkie.eu