Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 160 συνταγές
Σούπα που φτιάχνεται σε 3 φάσεις και κερδίζει τις εντυπώσεις. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. ρεβύθια μουλιασμένα τουλάχιστον 6 ώρες 1 πατάτα μετρίου μεγέθους[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γραμμ. ρεβίθια βρασμένα και στραγγισμένα 4 σκελίδες σκόρδο 2 λεμόνια (χυμός) 1½ φλ. τσαγιού ταχίνι ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή Αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr3 φλιτζ. βρασμένα ρεβύθια.( Τα ρεβύθια τα βράζουμε αποβραδίς και τα τρίβουμε να φύγει η φλούδα.) 3 σκελίδες σκόρδο 4 κ.σ.ταχίνι 5 κ.σ.χυμό λεμονιού αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γρ. ρεβίθια 1 κουταλάκι σόδα λίγο ελαιόλαδο ½ κούπα ρύζι για σούπες αλάτι πιπέρι Από το βράδυ βάζουμε τα ρεβίθια στο νερό. Την άλλη μέρα τα πλένουμε και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤα ξένα Blog που παρακολουθώ παρουσιάζουν πολύ συχνά συνταγές με κόκκινες φακές. Η αλήθεια όμως είναι, ότι δεν είχα μπει στη διαδικασία να τις αναζητήσω,[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΗ γνωστή συνταγή.. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό γίγαντες (μουλιασμένοι) 1 Ματσάκι μαιντανό 2 Ντομάτες 1 κουτί κόν κασέ 2 κ.σ. ζάχαρη 1κ.σ. πελτέ φρυγανιά τριμμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή με ιδιαίτερα ζωηρά χρώματα, όπου το πράσινο και το κίτρινο των ζυμαρικών συναντά το κόκκινο των πιπεριών, ενώ το σχοινόπρασο προσδίδει μία ακόμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑρωματικά μακαρόνια με δεντρολίβανο, σκόρδο και ρεβύθια. Τι χρειαζόμαστε: 500γρ. ρεβύθια 500γρ. κοχυλάκι ή κοφτό μακαρονάκι 5 σκελίδες σκόρδο 5 κουταλιές της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Etrusco άνοιξε το 1992 ο Ιταλός πατέρας του νυν σεφ Έκτορα Μποτρίνι (η μητέρα του είναι Κερκυραία), Ετρούσκο, που για πολλά χρόνια γύριζε τον κόσμο ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami500 γραμμ. ρεβίθια (μουλιασμένα από την προηγούμενη ημέρα σε νερό με λίγη σόδα) 2 φλ. τσαγιού ταχίνι 3 κ.σ. σκόρδο 2 λεμόνια (χυμός) 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή 1[...]
Πηγή: argiro.gr