Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Για τη φασολάδα 500 γρ. μέτρια ξερά φασόλια 3 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι με τα πράσινα φύλλα τους ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (για 6 άτομα) 2 κιλά φρέσκα κουκιά, 10-15 (350 γρ.) περίπου ντοματίνια κομμένα στη μέση, 1 τρυφερό κλωνάρι σέλινο σε λεπτά φετάκια, 1 κλωνάρι δυόσμο τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 500 γρ. φρέσκα κουκιά (μόνο τα στρογγυλά) 6-7 αβγά Μερικά κυκλαδίτικα λουκάνικα 1/2 φλιτζ. τσ. φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος 1/2 φλιτζ. τσ. κυκλαδίτικο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή σας μέρα!! Ελπίζω αυτή τη φορά να μην υπάρχουν τα χθεσινά προβλήματα και να φαίνεται η ανάρτηση!!! Σήμερα θα σας δείξω τί ανακάλυψα στο βιβλίο του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Γίγαντες Ογκραντεν Οι γίγαντες είναι τα καλύτερα φασόλια όλων των κατηγοριών. Ο καρπός είναι μεγάλος σε σχήμα κουκιών και θα πρέπει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαλή σας μέρα!! Ελπίζω αυτή τη φορά να μην υπάρχουν τα χθεσινά προβλήματα και να φαίνεται η ανάρτηση!!! Σήμερα θα σας δείξω τί ανακάλυψα στο βιβλίο του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr500 γρ βραστερά ρεβύθια 100 γρ βραστερά φασόλια 1 μεγάλη πατάτα (η προσθήκη της βοηθάει στο χύλωμα των ρεβυθιών) 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 2 δαφνόφυλλα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-6 ΑΤΟΜΑ) 2 κιλά φρέσκα κουκιά, 2 γεμάτες κουταλιές ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου δυόσμου + επιπλέον φυλλαράκια για το σερβίρισμα, 2 γεμάτες κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.com500γρ. φασόλια γίγαντες 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από κιλότο) 400γρ. σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο 2 φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr