Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
12/5/15 Ρεβιθοσαλάτα με αυγά και dressing πορτοκαλιού για να ξεκινήσει και αυτή η εβδομάδα φίλοι μου, με το μικρό μας αφιέρωμα στο πως φάγαμε τα αυγά του[...]
Πηγή: zannetcooks.comΡεβίθια ποντιακά αλάδωτα (Φωτ.: pixabay.com) Η νηστεία της Μεγάλης Παρασκευής επιτάσσει φαγητό χωρίς λάδι, πρόχειρο, γι' αυτό κι εμείς ανατρέξαμε σε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Πάμε στα ρεβίθια που είναι και το ζητούμενο σήμερα. Θα σας εκμυστηρευτώ κάτι. Ρεβίθια εγώ δεν έτρωγα μέχρι πριν από μερικούς μήνες[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1/2 φλ.τσ. φακές 1/2 φλ.τσ. ρύζι γλασέ 1/2 φλ.καφέ φαγόπυρο 1 κρεμμύδι 1 μεγάλο καρότο 2 μανιτάρια άσπρα 2 φύλλα δάφνης 1/2 φλ.καφέ χυμό πορτοκάλι Λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν ξεκίνησα το Vegan in Athens είχα αποφασίσει ότι θα μοιράζομαι κυρίως ελληνικές και μεσογειακές vegan συνταγές – και πράγματι αυτό προσπαθώ να κάνω – για[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΤα νηστίσιμα «σουβλάκια» της γιαγιάς Δημητρίας! Για τη φίλη μου την Νίνα σας έχω ξαναμιλήσει. Πιστεύω ότι όσοι είχατε διαβάσει εκείνη την ανάρτηση θα θυμάστε[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 1 λίτρο ζωμό από άγρια μανιτάρια 80 γρ. βούτυρο 400 γρ. ρύζι για ριζότο(αρμόριο ή καρναρόλι) 400 ml. λευκό κρασί 400 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτή εδώ η συνταγή ανακαλύφθηκε σε ένθετο για τα όσπρια και δοκιμάστηκε την άλλη μέρα γιατί πολύ μου άρεσε που τα συνδύαζε όλα μαζί και κουκουλωνόταν λίγο και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο φρικασέ είναι ένα φαγητό που το έχουμε ταυτίσει με το αρνί, το χοιρινό και πιο σπάνια με τα μανιτάρια (που για να πούμε την αμαρτία μας, δεν το έχουμε ακόμα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣτο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑπό αλλού ξεκίνησα αλλού έφτασα, καλά λέει κι η κόρη μου, τελικά τι θα φάμε σήμερα;; Με τη Λίνα είχαμε πιάσει μακριά συζήτηση, κάποια στιγμή φτάσαμε στο τι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜε αυτή την ανάρτηση μου θα ήθελα να σας γνωρίσω τη διαδικτυακή μου φίλη Catherine, η οποία ζει και μαγειρεύει στη Νέα Υόρκη. Παρακολουθώ ανελλιπώς τη σελίδα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr(Ή μήπως ρεβυθοκεφτέδες) Οι ψευτοκεφτέδες είναι ένα συνηθισμένο ορεκτικό σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά. Με κορυφαίους κατά τη γνώμη μου τους[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλοί μου φίλοι κι αναγνώστες μετά την "τεμπελιά" των εορτών πάλι εδώ με φαγητό παραδοσιακό Ελληνικό χωρίς κρέας, μη μου πείτε ότι δεν το βαρεθήκατε το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ συνταγή ρεβίθια με σύγκλινο, πράσο και πορτοκάλι προήλθε από σπόντα, μέσα από μια προσπάθεια να φτιάξω μια άλλη ιδέα, που βασιζόταν στο συνδυασμό ρεβιθιών[...]
Πηγή: caruso.gr