Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Κάθε φορά που σκέφτομαι να φτιάξω κάτι στην κουζίνα, θέλω να δω πως θα βγει. Έτσι ήθελα να δοκιμάσω αλλιώς τα φασόλια, αφού με έχετε μάθει πλέον δεν θέλω[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com300 γρ. γίγαντες 1000 γρ. χόρτα διάφορα (σπανάκι, λάπατα, σέσκουλα) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 5 κρεμμυδάκια φρέσκα (και το πράσινο μέρος) 1 πράσο 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr18/11/14 Χορτοφαγικά tacos με γλυκοπατάτα και μαύρα φασόλια σήμερα. Ενώ όσοι από εσάς έχετε δοκιμάσει μεξικάνικη κουζίνα θα έχετε διαπιστώσει πως ένα από τα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ ζωή με ένα τρίχρονο, ιδιαίτερα ζωηρό αγοράκι είναι πάντα μία περιπέτεια. Καμιά μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΜία παραδοσιακή συνταγή στο τραπέζι σας. Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr250 γρ. φακές, ψιλές, ξεπλυμένες στο σουρωτήρι 1 δαφνόφυλλο 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ 250 γρ. ρύζι[...]
Πηγή: gastronomos.grΤα άσπρα Φασόλια είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και αποτελούν ένα πλήρες κύριο γεύμα. Στην Ελλάδα φτιάχνουν ένα από τα παραδοσιακά μας πιάτα, κυρίως χειμωνιάτικο,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίναι χειμωνιάτικο φαγητό αλλά, επειδή τρώγεται και κρύο σαν σνακ, μπορείτε να το δοκιμάσετε και το καλοκαίρι, με παγωμένο λευκό κρασί (ή μπυρίτσα που επίσης[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή την εποχή έχει πρασινίσει για τα καλά ο μάραθος. Είναι πολύ τρυφερός και αρωματικός, ιδανικός να τον χρησιμοποιήσουμε σε πίτες, χορτοκεφτέδες, γεμιστά και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com