Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Η Φασολάδα είναι το φαγητό που πολλοί από μας όταν ήμασταν μικροί δεν θέλαμε να δούμε, τώρα όμως να έχει μπει στην εβδομαδιαία διατροφή μας. Γιατί ποιος θα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.gradmin 10 min. 15 min.Φασόλια στον Φούρνο – Συνταγή! Η σημερινή συνταγή μας έρχεται από την φίλη μας την Χρύσα (μας έχει στείλει συνταγές της και στο παρελθόν[...]
Πηγή: vazaki.gr1/2 πακετο φακές 6 αντζούγιες (από τα έτοιμα φιλέτα στο λάδι) 1 ντομάτα ώριμη 4 αγγουράκια τουρσί 1 μικρο κρεμμύδι ξερό Λίγη πιπεριά Φλωρίνης Λίγο αλάτι Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4-6) : 125. γρ. τόνος από κονσέρβα, στραγγισμένος και κομματιασμένος 250 γρ. μικρό ζυμαρικό (βίδες, πεταλούδες, κοχυλάκι ή άλλο) 250 γρ. φασόλια[...]
Πηγή: yumyum.grΟ συνδυασμός της γαρίδας με τα φασόλια και το σπανάκι είναι ιδανικός για ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και γεύση! Εύκολη 25 λεπτά 4μερίδες 1 1 0 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html300 γραμμ. ρεβίθια μουλιασμένα και βρασμένα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 1/2 κ.γλ. σιναπόσπορο (σπόρου μουστάρδας κατά[...]
Πηγή: argiro.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr300 γραμμ. ρεβίθια μουλιασμένα και βρασμένα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 1/2 κ.γλ. σιναπόσπορο (σπόρου μουστάρδας,[...]
Πηγή: argiro.grΜια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr