Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Υλικά 250 γραμμ. ρεβίθια βρασμένα και στραγγισμένα 4 σκελίδες σκόρδο 2 λεμόνια (χυμός) 1½ φλ. τσαγιού ταχίνι ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή[...]
Πηγή: mamapeinao.gr18/11/14 Χορτοφαγικά tacos με γλυκοπατάτα και μαύρα φασόλια σήμερα. Ενώ όσοι από εσάς έχετε δοκιμάσει μεξικάνικη κουζίνα θα έχετε διαπιστώσει πως ένα από τα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά Ρεβίθια 1 κιλό 5 κρεμμύδια 1 ματσάκι μαϊντανό 10 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές σούπας κύμινο μια πρέζα σόδα σουμακ σουσάμι Λάδι και νερό Εκτέλεση[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜία παραδοσιακή συνταγή στο τραπέζι σας. Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ πουρές ρεβυθιών με ταχίνι, ή χούμους, όπως λέγεται στα αραβικά, είναι μια πολύ παλιά, νόστιμη και θρεπτική κρεμώδης σαλάτα, με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr15 ml. λάδι 2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο 2 πράσα κομμένα(μόνο το άσπρο μέρος) 2 μεγάλα καρότα σε λεπτές φέτες 425 γρ. ντοματάκια κονσέρβα 425 γρ. φασόλια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤα άσπρα Φασόλια είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και αποτελούν ένα πλήρες κύριο γεύμα. Στην Ελλάδα φτιάχνουν ένα από τα παραδοσιακά μας πιάτα, κυρίως χειμωνιάτικο,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr250 γρ. φακές, ψιλές, ξεπλυμένες στο σουρωτήρι 1 δαφνόφυλλο 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ 250 γρ. ρύζι[...]
Πηγή: gastronomos.grΟι Falafel (Φαλάφελ) γνωστές και ως ta'amia είναι ένα νόστιμο και πολύ δημοφιλές γρήγορο φαγητό(snack) στην Αίγυπτο και στη Μέση Ανατολή που μπορείς να το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grhttp://bletsas.gr Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΡΕΒΙΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ Υλικά: 150 γρ. βρασμένα ρεβίθια 2 κουταλιές ταχίνι 1 κουταλιά σησαμέλαιο ½ λεμόνι Αλάτι[...]
3 φλιτζ. βρασμένα ρεβύθια.( Τα ρεβύθια τα βράζουμε αποβραδίς και τα τρίβουμε να φύγει η φλούδα.) 3 σκελίδες σκόρδο 4 κ.σ.ταχίνι 5 κ.σ.χυμό λεμονιού αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά εδώ κι ένα μήνα και μαζί του έφτασαν και τα εποχιακά λαχανικά με κύριους εκπροσώπους τα φασολάκια. Μπαρμπούνια, τσαουλιά,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑυτή την εποχή έχει πρασινίσει για τα καλά ο μάραθος. Είναι πολύ τρυφερός και αρωματικός, ιδανικός να τον χρησιμοποιήσουμε σε πίτες, χορτοκεφτέδες, γεμιστά και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης... Άλλο ένα φαγητό, το οποίο σιχαινόμουν μικρή, ακόμη και να το μυρίσω, ήταν τα ρεβίθια. Η μόνη μορφή που ήξερα και είχα[...]
Πηγή: cookika.com