Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 139 συνταγές
Υλικά (για 6-8 άτομα) Τουλπάνι και σπάγκος. 1/2 κεφάλι σκόρδο. 1 κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα. 1/4 από ένα ματσάκι μαϊντανό, μόνο τα κλαράκια. 2 φύλλα δάφνης.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο ξέρεις πως τα ρεβύθια κάνουν καλό. Όπως και όλα τα όσπρια δηλαδή! Αν όμως ανήκεις σε εκείνες που δεν λατρεύουν ιδιαίτερα τις σούπας από όσπρια (φακές,[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html‘Αντε, μπήκε και το φθινόπωρο σιγά-σιγά, λίγο οι ψύχρες, λίγο οι βροχές, το τραβάει το όσπριο η εποχή. Γι’αυτό και σας δίνω αυτήν τη συνταγή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά: Για το μούσκεμα των ρεβυθιών 500 γρ. ρεβίθια 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα μαγειρικής 1 κουταλιά σούπας αλάτι Υλικά 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας:15’, Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά, Κόστος: 6,00 € ΥΛΙΚΑ : 250 γρ βρασμένα[...]
Πηγή: foodtrails.grΤα άσπρα Φασόλια είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και αποτελούν ένα πλήρες κύριο γεύμα. Στην Ελλάδα φτιάχνουν ένα από τα παραδοσιακά μας πιάτα, κυρίως χειμωνιάτικο,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜαντεμένια κατσαρόλα- Part 3 Τελευταίο φαγάκι με τη γαλλιδούλα, αύριο την επιστρέφουμε στο κατάστημα! Τι να φτιάξω, πάλι κρέας??? Οχι βέβαια, ρεβιθάκια, να[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΕπηρεασμένη απο την Σιφναίικη ρεβυθάδα και κάποιες άλλες συνταγές, έβαλα την δική μου πινελιά. Ελπίζω να σας αρέσει. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. ρεβύθια με την[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500γρ. φασόλια μαυρομάτικα 400γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες 2 ντομάτες ώριμες κομμένες σε ζάρια 6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 1 καρότο τριμμένο 1[...]
Πηγή: cooklos.grΔιανύουμε μια μεταιχμιακή εβδομάδα, μεταξύ μιας αναποφάσιστης άνοιξης κι ενός καλοκαιριού που δε φαίνεται να το ‘χει πάρει απόφαση να εγκατασταθεί. Έτσι[...]
Πηγή: kitchenstori.esΒασισμένη σε συνταγή της Καλομοίρας Βρονταμίτη, ιδιοκτήτριας της ταβέρνας Η Στροφή του Μίμη, στο Βουρκάρι, στην Τζια. Ρεβίθια στον φούρνο με πορτοκάλι, σέλινο[...]
Πηγή: bostanistas.gr