Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
1 κιλό ψάρι (μπακαλιάρος, πεσκανδρίτσα ή μπαρμπούνια) 500γρ. πετρόψαρα (χάνο, γύλο, δράκαινα, καπόνια) ⅓ κ.γ. κρόκος Κοζάνης 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cooklos.gr3 πατάτες μεγάλες 2 καρότα 1 σελινόριζα 1 κρεμμύδι 1 πράσο 1 κολοκυθάκι 1 φλιτζ. λάχανο 1 ντομάτα ώριμη ξεφλουδισμένη ή 1 κ.γ. πελτές ντομάτας 2 κ.σ. κοφτές[...]
Πηγή: cooklos.gr600γρ.πατάτες κομμένες σε κύβους 400γρ. καρότα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κοφτές κ.σ. αλεύρι 1½ λίτρο νερό ή ζωμός λαχανικών 1 κ.γ. κάρυ[...]
Πηγή: cooklos.gr700γρ. κάστανα βρασμένα (ζυγισμένα αφού καθαριστούν) 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 2 λίτρα ζωμός[...]
Πηγή: cooklos.gr250 γρ. κόκκινες φακές 3 λουκάνικα καραμανλίδικα βοδινά ½ κούπα ψιλοκομμένο σέλερι 5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 3 καρότα σε λεπτές φέτες 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: cooklos.gr1-1½ κιλό πεσκανδρίτσα 1 κεφάλι σολομού 1½ λίτρο νερό 3 κρεμμύδια 2 πατάτες (προαιρετικά) 1 ντομάτα ώριμη 2 σκελίδες σκόρδο 3 καρότα 6-8 κόκκοι πιπέρι 6-8[...]
Πηγή: cooklos.gr20γρ. μανιτάρια πορτσίνι 400γρ. μανιτάρια πορτομπέλο 4 κ.σ. βούτυρο ½ φλιτζ. κρασί « μαδέρα » ή κόκκινο ξηρό 1 λίτρο ζωμός κότας ή λαχανικών 1½ φλιτζ. κρέμα[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. μανιτάρια άσπρα 4 κ.σ. βούτυρο 3 κ.σ. αλεύρι 2 φλιτζ. κρασί « μαδέρα » ή κόκκινο ξηρό 250ml ζωμός κότας ή λαχανικών 1½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος (τη μισή[...]
Πηγή: cooklos.gr1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. ελαιόλαδο 3 πράσα ψιλοκομμένα 2 μεγάλες πατάτες σε κύβους 5 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη σούπα 1 κουνουπίδι μέτριου μεγέθους 6 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου 2 φύλλα δάφνης 1 κ.σ. εξ. παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κλωνάρια σέλερι 1[...]
Πηγή: cooklos.gr2 καρότα 1 πράσο 1 πιπεριά πράσινη 1 κρεμμύδι 10 μανιτάρια άσπρα ½ λεμόνι (ο χυμός του) 1 κ.γ. δυόσμος ½ κ.γ. ρίγανη 1 κ.γ. κοφτό πάπρικα 4 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cooklos.gr