Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
αβοκάντο κρέμα Μετά την φρενίτδα της λαχανίδας (kale), που πέρασε για τα καλά, ήρθε η ώρα του αβοκάντο να γίνει μόδα. Φέτος, περισσότερο από άλλες χρονιές, το[...]
Πηγή: pandespani.comΤαιριάζει με οπιοδήποτε φιλέτο ψάρι (εγώ το βάζω με σολωμό ή ψαροκροκέτες) ψητό ή παναρισμένο. Τι χρειαζόμαστε: 2-3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 3-4 κ.σ. μαγιονέζα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]
Πηγή: caruso.grΟ πουρές είναι συνήθως το απόλυτο συνοδευτικό θαλπωρής σε πιάτα με αγαπημένες γεύσεις, αναλαμβάνοντας το υποχωρητικό ρόλο της ανύψωσής τους στο πάνθεον της[...]
Πηγή: caruso.grH Sandefjord Smør είναι μια κλασική Νορβηγική σάλτσα βουτύρου που πάει πολύ με ψάρι και δη σολομό. Και αν δε ξέρουν οι Νορβηγοί από σολομό, τότε ποιος ξέρει;[...]
Πηγή: caruso.grΓια 4-6 άτομα 2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο 1/2 κούπα λευκό ξηρό κρασί 1/4 κούπας ζωμό λαχανικών 2 κουταλιές μαργαρίνη 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό 300[...]
Πηγή: sidagi.grΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ Ενας διαφορετικος πουρες, με την ιδιαιτερη γευση και το αρωμα της γλυκοπατατας. Η κλασσικη προταση σερβιρισματος, ειναι ως συνοδευτικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr