Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
350γρ. μαγιονέζα 2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη 2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 1½ σχοινόπρασο ψιλοκομμένο 1½ κ.σ. εστραγκόν 1½ κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος ½ κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.gr100 γρ. φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι (χύμα στο τμήμα με τα αλίπαστα, τα τουρσιά και τις ελιές αλλά και σε βαζάκια στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ),[...]
Πηγή: gastronomos.grΤις δυο αυτές σάλτσες τις κάνω συχνά σε παραλλαγές για να συνοδεύσω διάφορα κρέατα ή και άλλα υλικά. Η πράσινη: Άνιθος (αρκετός) Μαιντανός (αρκετός) Αγγουράκι[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΥλικά : 3/4 φλιτζ. μαγιονέζα 1 κουταλιά συν 1,5 κουταλάκι χυμός λεμονιού 2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κουταλιά κάπαρη ψιλοκομμένη 1 κουταλιά αγγουράκι[...]
Πηγή: yumyum.grΑρκετές είναι οι φορές που ένα απλό βραστό ή ψητό (κρέας ή ψάρι) χρειάζεται ένα μόνο «τσικ» για να γίνει πιάτο ευπαρουσίαστο. Αυτό πρακτικά σημαίνει …σάλτσα.[...]
Πηγή: pandespani.com