Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Άλλη μια ασιατική συνταγή στο μπλογκ, η δικιά μου αγαπημένη κατηγορία φαγητών. Το κοτόπουλο Lo Mein είναι ένα φαγητό stir-fry. Γίνεται, δηλαδή, με μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΣας έχω πει ότι δεν αντέχω τη ζέστη; Όταν λέμε δεν την αντέχω, εννοώ ότι με το που πιάσουν οι πρώτες ζέστες, κατά τις αρχές Ιουλίου, νιώθω ένα πτώμα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο μυστικό αυτού του φαγητού, είναι ότι βράζουμε το κοτόπουλο μέσα σε λευκό κρασί αντί για νερό. Επίσης προσθέτουμε μπόλικο σκόρδο χωρίς να ξεφλουδίσουμε τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τον νεαρό και βραβευμένο σεφ Στέλιο Αρακά τα είχε καταγράψει όλα κατατοπιστικά η Κική Τριανταφύλλη τον περασμένο Αύγουστο : Τον Απρίλιο του 2015, ο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ψαχνό που περίσσεψε από τη φετινή γαλοπούλα το χώρισα σε κομμάτια, τα έβαλα στην κατάψυξη και αποφάσισα να τα εκμεταλλευτώ εν καιρώ με διάφορους τρόπους.[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτο σπίτι είναι μάλλον δύσκολο να φτιάξουμε αυθεντικό γύρο, παρόλο που κυκλοφορούν κατάλληλες συσκευές. Είναι όμως χρονοβόρο και μάλλον έχει να κάνει με[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Σπύρος είναι ο γιος της καλής μου φίλης Νατάσας που μεγάλωσε επαγγελματικά δίπλα μου. Ο Σπύρος είναι ένα μικρό γιγαντάκι – τον Μάρτιο κλείνει τα 2 και[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μητέρα μου λίγες μέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο έφτιαξε νεραντζάκι γλυκό του κουταλιού - από τις νεραντζιές της αυλής που, λες και περίμεναν την[...]
Πηγή: bostanistas.grΤον τελευταίο καιρό όλο και αυξάνει η ζήτηση για εξωτικά κρέατα: Το φιλέτο από στήθος στρουθοκαμήλου σερβίρεται στα περισσότερα εστιατόρια της μόδας, ενώ πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνεχίζουμε τις γιορτινές ιδέες με ένα φαγητό ξεχωριστό που μένει αξέχαστο σε όσους το δοκιμάζουν. Ιδεώδες για τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς,[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτο σπίτι μας δεν τρώμε συχνά κρέας. Είμαστε πιο πολύ των λαχανικών, των λαδερών και των οσπρίων, αλλά πού και πού κρεατάκι θα φάμε. Είπα, λοιπόν, να σας[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίχαμε μείνει στα φασόλια, συνιστώντας τη συνταγή του cassoulet. Ενδεδειγμένο ταίρι, δεν λέω, για το παστό μπούτι της πάπιας μας. Και χορταστικό εορταστικό[...]
Πηγή: bostanistas.gr(photo: Κώστας Κωβαίος) Το κοτόπουλο είναι μια πρωτεΐνη που τρώμε αρκετά συχνά στα γεύματα μας γιατί έχει χαμηλά λιπαρά και νόστιμη γεύση. Kαι το σημαντικό:[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια σήμερα σας έχω μια πολύ, πολύ αγαπημένη μου συνταγή. Την φτιάχνω εδώ και χρόνια, πολύ πριν ξεκινήσω το μπλογκ. Κοτόπουλο με μια κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας[...]
Πηγή: bostanistas.grΒαρδούνια ή Μπαρδούνια ονομάζεται, από τα χρόνια της Τουρκοκρατίας, η περιοχή που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο του νομού Λακωνίας. Μια περιοχή κυρίως[...]
Πηγή: bostanistas.gr