Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Αυτό το ποστ περιμένει καιρόοοοοοοοοο για να ανεβεί! Περίμενα να είναι μια γιορτινή περίοδος, γιατί δεν φτιάχνεις πάπια και κάθε μέρα! Τώρα κατά πόσο αρέσει το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠετιμέζι φτιάξαμε. Και τώρα, τι θα το κάνουμε τόσο που έχουμε; Άλλες χρονιές δεν έβρισκα πετιμέζι, φέτος δεν ξέρω τι να το κάνω (ξέρω, αλλά λέμε...) Σκέφτομαι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα από τα ωραιότερα πιάτα που φάγαμε εκείνο το βράδυ, ήταν το κοτόπουλο πάνω σε βάση αγγουριού. Όχι ότι τα υπόλοιπα δεν ήταν ωραία, αλλά λέμε. Αν πρέπει να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ καλή μου η Νουνού, εδώ και καιρό, μου έστειλε ένα βάζο πάστα πράσινου κάρυ. Καυτερό, όσο δεν λέγεται! Περίμενα την κατάλληλη στιγμή να το χρησιμοποιήσω (πχ[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΧωρίς πολλές κουβέντες, αγαπημένο του γιου! Οπότε η μάνα, έσπευσα να του το κάνω! Καλή εβδομάδα σε όλους! Κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια χοντρά Υλικά 1[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν κοιτάξει κάποιος πόσες συνταγές έχω στο μπλογκ με κόκκινο κρέας και πόσες με άσπρο (και ειδικά με κοτόπουλο), θα καταλάβει ότι προτιμώ το άσπρο. Το κόκκινο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΩραίααα! Αφού κάναμε μια μικρή αποτοξίνωση από το φαγητό μετά τις γιορτές, επανέρχομαι με μια ιδιαίτερη συνταγή. Έχετε δοκιμάσει να βάλετε μανταρίνι στο ψητό;[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕδώ και χρόνια κυνηγάω να βρω κιμά κοτόπουλου. Στο νησί όμως, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις κάποια υλικά. Για κάποιο λόγο, τα σούπερ μάρκετ δεν κόβουν κιμά[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠαναγίας πλησιάζει και θέλω να σας προτείνω ένα πιάτο ξεχωριστό κατά τη γνώμη μου. Το φαγητό αυτό το έκανα πέρυσι της Παναγίας, επηρεασμένη από τις διακοπές[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ φίλη μου η Μ. φτιάχνει πολύ ωραίες πίτες. Πρόσφατα έφτιαξε κοτόπιτα με χειροποίητο φύλλο. Μου έστειλε τη συνταγή και φωτό και σας την παρουσιάζω. Κοτόπιτα με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα κρεατικά που ψήνονται μέσα σε λαδόκολλα γίνονται πολύ νόστιμα. Αν αργοψήνονται, ακόμα καλύτερα. Η λαδόκολλα βοηθάει να κρατήσει το φαγητό τους χυμούς του με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια το κοτόπουλο τα έχουμε ξαναπεί. Είναι ένα φαγητό που γίνεται εύκολα και γρήγορα. Το κατά πόσο είναι κοτόπουλο βέβαια αυτό που γίνεται γρήγορα, είναι μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ συνταγή που προτείνω σήμερα, είναι για τους λάτρεις του blue cheese. Τυρί που είτε το λατρεύεις, είτε το μισείς. Εμείς το αγαπάμε οικογενειακώς! Στη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτη Ζάκυνθο, όταν λένε στιφάδο, εννοούν κρέας (κουνέλι, μοσχάρι) με σάλτσα ντομάτα, χωρίς μικρά κρεμμύδια. Στην Πάτρα, από όπου κατάγομαι, όταν λέγαμε στιφάδο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr