Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Για το φύλλο 400 γρ. αλεύρι 100 ml ελαιόλαδο 120 γρ. γιαούρτι πρόβειο 1 αυγό 4 γρ. μαγιά σκόνη αλάτι περίπου 120 γρ. νερό, ή όσο χρειαστεί Για τη γέμιση 400[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φλιτζ. τσαγιού από το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα που μας περίσσεψε, κομμένο σε κύβους (χωρίς πέτσες) λίγα φυλλαράκια ρόκας 4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κοτόπουλο, κατά προτίμηση ελευθέρας βοσκής ή βιολογικό, βάρους περίπου 1.800 γρ., κομμένο στα 8 100 ml ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ 4 σκελίδες[...]
Πηγή: gastronomos.gr700 - 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλου από μπούτι, σε λεπτά μπαστουνάκια 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες, ολόκληρες 50 ml ελαιόλαδο[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μέτριο κοτόπουλο, κομμένο σε λεπτά «παϊδάκια» 2 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή 2 κουτ. σούπας μέλι της αρεσκείας μας 1 κουτ. σούπας μηλόξιδο ή[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη ζύμη* 1½ φλιτζ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις + λίγο ακόμα, για το πασπάλισμα 1½ φλιτζ. τσαγιού ολικής άλεσης (ή ψιλό κίτρινο[...]
Πηγή: gastronomos.gr700 γρ. στήθος γαλοπούλας 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1 φλιτζ. τσαγιού Μαυροδάφνη (ή άλλο γλυκό κρασί[...]
Πηγή: gastronomos.gr700-800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 40 ml σησαμέλαιο (ή, αν δεν έχουμε, ελαιόλαδο) 1 ξερό κρεμμύδι, σε λεπτά φετάκια 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 3[...]
Πηγή: gastronomos.gr16 φτερούγες κοτόπουλου 500 ml ξινόγαλα (στα ψυγεία των μεγάλων σούπερ μάρκετ) 30 ml ελαιόλαδο 150 γρ. βούτυρο, λιωμένο 150 γρ. ταμπάσκο ή άλλη σάλτσα[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φλιτζ. τσαγιού ψαχνό γαλοπούλας ή κοτόπουλου ή χοιρινού, σε μικρά κυβάκια (χωρίς λίπη ή πέτσες) 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός κοτόπουλου (αν έχουμε αποθηκευμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 φιλέτα κοτόπουλου (συνολικού βάρους περίπου 550 γρ.) 40 ml ελαιόλαδο 8 φέτες μπέικον 12 φέτες από ψωμί του τοστ (κατά προτίμηση ολικής άλεσης ή πολύσπορο)[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 10 ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσια 10 ξερά βερίκοκα, χωρίς κουκούτσια 200 ml κόκκινο, ξηρό κρασί 50 ml ελαιόλαδο 1 κλωναράκι[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη 1 κουτ. σούπας τζίντζερ σε σκόνη 1 κουτ. σούπας κάρυ σε σκόνη 300 γρ. ρύζι[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 6 κουτ. σούπας πολτός ντομάτας 3 κουτ. σούπας μέλι 4 κουτ. σούπας Worcestershire σος 2 κουτ. σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους, χοντροκομμένα 100 ml λευκό, ξηρό κρασί 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε μεγάλες μπουκιές[...]
Πηγή: gastronomos.grΚουσκούς: Μουλιάζουμε το κουσκούς σε ζεστό νερό ή ζωμό (αν έχουμε φυλαγμένο στο ψυγείο), σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Συνήθως θέλει περίπου 5 λεπτά[...]
Πηγή: gastronomos.gr