μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | cheesecake φραουλα ακης | μπλακ φορεστ παρλιαρος | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα

Βρέθηκαν 42 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

SITES & BLOGS

Καλαμάρι ψητό με πορτοκάλι και μυρωδικά

Καλαμαρι ψητο με πορτοκαλι και μυρωδικα

750 γρ. καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα, χωρισμένα τα πλοκάμια από το σώμα 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χυμός πορτοκάλι 1 κουτ. σούπας[...]


Φιλέτο σολομού στο τηγάνι με αρωματικό πιλάφι

Φιλετο σολομου στο τηγανι με αρωματικο πιλαφι

4 φέτες ή φιλέτα σολομού (περίπου των 200 - 230 γρ. η καθεμία) 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό 1 σφηνάκι γλυκό λευκό κρασί 1[...]

Γαρίδες σαγανάκι σε στυλ κρητικό και μοντέρνο

Γαριδες σαγανακι σε στυλ κρητικο και μοντερνο

1 κιλό γαρίδες, κατά προτίμηση μεσαίες ή μικρές, φρέσκες ή κατεψυγμένες 1 κιλό ντοματίνια, κομμένα στα 2 ή στα 4, αν είναι μεγάλα 2 σκελίδες σκόρδου, σε λεπτά[...]

Φιλέτα γλώσσας με πράσα στη λαδόκολλα

Φιλετα γλωσσας με πρασα στη λαδοκολλα

4 φιλέτα γλώσσας (180 γρ. περίπου το καθένα) 6 - 7 πράσα τρυφερά (το άσπρο μέρος και το τρυφερό πράσινο), καθαρισμένα και κομμένα σε μέτριες ροδέλες 2 - 3[...]

Σαρδέλες escabeche (σαν σαβόρο)

Σαρδελες escabeche (σαν σαβορο)

Για τις σαρδέλες 100 ml ελαιόλαδο 24 σαρδέλες, καθαρισμένες από λέπια και εντόσθια αλεύρι για το πανάρισμα αλάτι Για το μείγμα escabeche 100 ml ελαιόλαδο 1[...]

Αλμυρίκια με γαύρο μαρινάτο και βινεγκρέτ ντομάτας

Αλμυρικια με γαυρο μαρινατο και βινεγκρετ ντοματας

1 κιλό αλμυρίκια, καθαρισμένα από τα χοντρά κοτσάνια περίπου 40 φιλέτα γαύροι μαρινάτου (στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ στο τμήμα με τα αλίπαστα) Για τη[...]

Γαύρος τηγανητός, ριγανάτος και λεμονάτος

Γαυρος τηγανητος, ριγανατος και λεμονατος

1 κιλό φρέσκος γαύρος 1 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη 1 κουτ. γλυκού ξερός κόλιανδρος, κοπανισμένος[...]

Γαλέος μαγειρευτός με ελιές

Γαλεος μαγειρευτος με ελιες

4 φέτες γαλέου (200 γρ. περίπου η καθεμία), φρέσκες ή κατεψυγμένες 4 σκελίδες σκόρδου, κομμένες σε χοντρές ροδελίτσες τα φύλλα και τα τρυφερά κοτσάνια από 1/2[...]

Χταπόδι κρασάτο στην κατσαρόλα

Χταποδι κρασατο στην κατσαρολα

1 χταπόδι, 1½-2 κιλά, καθαρισμένο, χωρισμένο στα πλοκάμια του (η κουκούλα κομμένη στα δύο) 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, περασμένα από τον χοντρό τρίφτη 3[...]

Γαριδομακαρονάδα με σπανάκι

Γαριδομακαροναδα με σπανακι

1 πακέτο σπαγκέτι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 1 κιλό γαρίδες, κατά προτίμηση μεσαίου μεγέθους (πάντως όχι πολύ μικρές, για να μην μας ταλαιπωρήσουν στο[...]

Μπακαλιάρος σε κουρκουτόπιτα και σκορδαλιά

Μπακαλιαρος σε κουρκουτοπιτα και σκορδαλια

1 φύλλο παστός μπακαλιάρος, βάρους περίπου 800 - 1.000 γρ. (ή φιλέτο παστού μπακαλιάρου) 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2[...]

Γεμιστά καλαμαράκια από τη Σίκινο

Γεμιστα καλαμαρακια απο τη Σικινο

1 κιλό καλαμαράκια, καθαρισμένα (ψιλοκόβουμε τα μουστάκια τους για τη γέμιση) 3 μεγάλα κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ 4 γεμάτες κουτ. σούπας «φυλλαράκια»[...]


Copyright 2017 ® - Επικοινωνία