Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Από την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων Ενα παραδοσιακό φαγητό που συνηθίζεται πολύ στα χωριά μας ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 1 κιλό σέσκουλα 1 ματσάκι[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα - ταβέρνα Η ΦΛΟΓΑ Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Μια νοστιμιά που συνηθίζεται πολύ στις ψαροταβέρνες της Εύβοιας που φημίζεται για τα ψαρικά[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Ελένη Ζορμπά - Χαλκίδα Υλικά.. 1 κιλό καλαμαράκια μέτριου μεγέθους καθαρισμένα. 300 γραμμάρια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο. μια[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grαπό την κ. Αριστέα Τόλια -καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Συνταγή του περασμένου αιώνα από το τετράδιο της γιαγιάς μου Αριστέας με τη γλώσσα της[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Αριστέα Τόλια - Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Συνταγή Αρχέστρατου του Καρχηδόνιου (προσαρμογή... Αριστέα)! 1 μεγάλη τσιπούρα καθαρισμένη[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grαπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα "Ταβέρνα η Φλόγα" - Αγιος Ιωάννης Αλιβερίου Παλαμίδα ή άλλο αντίστοιχο ψάρι Υλικά Για 2 άτομα 1 παλαμίδα ή όποιο άλλο ψάρι της[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr