Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Το ότι τα ψάρια κάνουν καλό, το ξέρουν όλοι. Αυτό που μπορεί να μην είναι πολύ γνωστό, είναι ότι τα «λαϊκά» ψάρια, είναι και τα θρεπτικότερα. Και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌχι και πολλά χρόνια πριν, (στα ορεινά χωριά της πατρίδας μας ακόμη είναι), ήταν το «φάρμακο» κατά της γρίπης και του κρυολογήματος. Αλλά και για τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα καταπληκτικό πιάτο, νόστιμο και πολύ ωραίο, ιδανικό για τις ημέρες της νηστείας και όχι μόνο. Τα καλαμάρια όμως, δεν μας ''λύνουν'' τα χέρια, μόνο τις[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟ παστός γαύρος , ή αλλιώς αντσούγιες , ειδικά ξυδάτος, (ή μαρινάτος όπως λέγεται), είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο, αλλά και το τέλειο συνοδευτικό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι γαυροκεφτέδες, είναι ένας μοναδικός ουζομεζές, που όμοιός του δεν υπάρχει. Γίνονται πολύ μαλακοί και ζουμεροί, λόγω της ντομάτας, ενώ παράλληλα είναι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟ φρέσκος ή κατεψυγμένος ακέφαλος βακαλάος, τα μπακαλούδια, όπως τα ᾿λεγε η γιαγιά μου, είναι ένα πάρα πολύ νόστιμο ψάρι. Επειδή δεν έχει πολλά κόκκαλα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνας απίστευτα νόστιμος και γρήγορος ουζομεζές, που όσο και να τηγανίσουμε, ποτέ δεν είναι αρκετός. Το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι μικρές ή μέτριες φρέσκες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι γαρίδες είναι φοβερός μεζές και μπορούμε να τις απολαύσουμε με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους. Γι᾿ αυτό και είναι οι αγαπημένες των περισσοτέρων από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα καλαμαράκια και οι σουπιές είναι από τα ωραιότερα θαλασσινά που υπάρχουν και αρέσουν σε όλους. Στην αγορά τα βρίσκουμε φρέσκα ή κατεψυγμένα και αναλόγως,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr