Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΒΑΚΑΛΑΟΣ (ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗ Σ) Υλικα για 4 ατομα : 800 gr βακαλαο ξαλμυρισμενο και καθαρισμενο, για το κουρκουτι : 1 φλυτζανι αλευρι, 1 γεματο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΛΙΓΚΟΥΡΕ (ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΑΣΙΟΥ) Υλικα για 2 ατομα : 300 gr βακαλαο υγραλατο, ξαλμυρισμενο, 1 φλυτζανι του τσαγιου γαλα, αλευρι,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΒΟΚΑΝΤΟ ΓΕΜΙΣΤΑ, ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΩΤΕ Ενα δροσερο ορεκτικο, για να εντυπωσιαστετε σε ενα επισημο τραπεζι. Ελαφρια, αρωματικη κρεμα με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΥΡΟ ΡΥΖΙ VENERE ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ ΣΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ Το ρυζι venere , πηρε το ονομα του απο Αφροδιτη, την θεα του ερωτα, καθως λεγεται οτι εχει αφροδισιακες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΦΕΤΑΣ ΨΑΡΙΟΥ Το μενταγιον ειναι ενα κομματι ψαχνο κρεας ή φετα απο μεγαλο ψαρι, με παχος 2-3εκ, που του δινουμε ομοιομορφο στρογγυλο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΣΟΛΟΜΟΥ ΣΕ Σ ΩΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ Νοστιμα μενταγιον φρεσκου σολομου, σε νοστιμη πικαντικη σαλτσα μουσταρδας, αρωματισμενη με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ Τοσο ο υγραλατος οσο και ο αποξηραμενος βακαλαος ειναι πολυ δημοφιλεις στην γειτονικη μας Ιταλια, οπου τον μαγειρευουν με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΛΙΒΟΡΝΕΖΕ Ακομη μια παραδοσιακη ιταλικη συνταγη με βακαλαο, που αυτη τη φορα μας ερχεται απο το Λιβορνο (ακτες της Τοσκανης). Και καθως εχουμε να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨΗΤΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΣΩΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΛΑΪΜ, ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΠΑΝΑΚΙ Τρίτο και τελευταίο πιάτο, πρόταση του laboratorio για τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ Φέτος την 25η Μαρτίου, εκτός απο τον κλασσικό τηγανητό βακαλάο, δικιμάσαμε ακόμη μια ιταλική συνταγή με βακαλάο μαγειρεμένο στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΑΛΑ ΛΙΒΟΡΝΕΖΕ Τα μπαρμπούνια είναι εκλεκτό ψάρι και δυσεύρετο όταν είναι φρέσκο. Είμαστε όμως τυχεροί που έχουμε βρεί το καταπληκτικό ψαράδικο στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΟΥΖΟ Το σαγανακι, πηρε το ονομα του απο το γωστο τηγανακι με τα δυο ημικυκλικα χερουλια, που γυρω στο '60 ηταν ενα must εργαλειο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΑΡΙΔΕΣ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ Υποδεχόμαστε τον φθινόπωρο με μία πολύ αγαπημένη, εύκολη γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγούλα! Οι φρέσκιες γαρίδες αρχίζουν να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΒΙΤΣΕΝΤΙΝΑ Μια υπεροχη παραδοσιακη ιταλικη συνταγη. Συγκεκριμενα το πιατο - συμβολο της υπεροχης πολης Vicenza, που βρισκεται στο Veneto. Αυτο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr