Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
photo: flickr | @Chris Thai Για τους εργένηδες όλου του κόσμου! Υπάρχουν 4 κατηγορίες εργένηδων όσον αφορά στην μαγειρική. Ο εργένης του delivery, ο εργένης[...]
Πηγή: bostanistas.gr(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Ο executive chef Ευστράτιος Καλαθάκης μάς φτιάχνει μια μακαρονάδα που αναδεικνύει απόλυτα την πρώτη ύλη, καθώς η γεύση της[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν είναι τυχαίο, τελικά, που τα καλύτερα συμβαίνουν όταν λειτουργούμε με λίγο περισσότερο αυθορμητισμό και, φυσικά, καλή διάθεση. Κυριακάτικο μπανάκι με τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε παστές σαρδέλες -sarde- γίνεται αυτή η ασυνήθιστη μακαρονάδα της Σικελίας, που την λατρεύω! Φτηνό ψάρι των φτωχών της Μεσογείου, οι σαρδέλες έχουν γίνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΌλο τον χρόνο, αλλά ειδικά την περίοδο της νηστείας, δεν περνάει εβδομάδα χωρίς γαρίδες στο τραπέζι, σαν μεζέ ή φαγητό βασικό, με μακαρόνια ή ρύζι. Αγαπημένη[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν αποσπάται η προσοχή μου και ψιλοξεχνάω, βρίσκω αφορμή γι' αυτή τη μακαρονάδα. Ο σολομός, πέρα από την υγεία στο δέρμα, στην καρδιά και αλλού, βοηθά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα χταπόδια, οι σουπιές, οι γαρίδες είναι οι «πρωταγωνιστές» στα πιάτα της Σαρακοστής. Είναι πιο πλούσια από τα άλλα νηστίσιμα πιάτα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Νικος Μορόπουλος] Αυτές τις μέρες είχα στο μυαλό μου να μαγειρέψω κάτι με μύδια. Τα μύδια Ολυμπιάδας του Αναστασίου είναι τα καλύτερα. Έτσι πήγα στην[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Mακαρονάδα με χταποδάκι είχα δοκιμάσει πριν μερικά χρόνια και δεν μπορώ να πω ότι είχα ενθουσιάστει ιδιαίτερα, για αυτό και δεν[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.gr(photo: Κώστας Κωβαίος) Κρατήστε αυτή τη συνταγή, φέρνει αρώματα της θάλασσας στο τραπέζι, όλες τις εποχές. Είναι η αγαπημένη μου εκτέλεση για την[...]
Πηγή: bostanistas.gr