λαζαρακια συνταγη αργυρω | σεφταλιες αργυρω | τυροπιτα με μπεσαμελ χωρις φυλλο | πατατες με ψητα | παγωτο παρφε με ζαχαρουχο γαλα | παιδακια στο φουρνο ακης | κουλουρακια στιγμης | νηστισιμα γλυκα χωρις λαδι αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 45 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Σολωμός: μεταξύ δίαιτας και χαράς

Αν καταφέρνετε (και αντέχει το πορτοφόλι σας) να βρίσκετε φρέσκο μεγάλο ψάρι αυτές τις εποχές, με γεια σας και χαρά σας. Όμως, τα επονομαζόμενα τουβλάκια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Λάγνο μου καλαμαράκι

- Ούτε σήμερα έχει γαύρο... - Μαρίδες; Ούτε. - Καμιά σαρδέλλα ίσως; Όχι. - Τότε τι; Καλαμαράκια... Photo: foodandthefabulous.com Σουλατσάρω νωρίς το πρωί[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Με καταγωγή κεφαλονίτικη: μπακαλιαρόπιτα

Έχουμε συνηθίσει να τρώμε τον μπακαλιάρο κυρίως του Ευαγγελισμού, επίσης έχουμε συνηθίσει να τον τρώμε κυρίως τηγανητό. Ας ανοιχτούμε λίγο και στα ως προς τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χταπόδι στον Άγιο Σώστη της Μυκόνου

Σήμερα, μετά το μπάνιο, θα επισκεφτώ τον "Βασίλη", όνόμα και πράμα, στον Άγιο Σώστη. Κάθε φορά που κάθομαι στην αυλή του αισθάνομαι κι εγώ άρχοντας.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μεζέδες για Μουντιάλ, IV: γαρίδες κοκτέιλ απ'[...]

Η πρεμιέρα της Πορτογαλίας στο φετινό Μουντιάλ είναι με την Γερμανία κι αν έχετε διάθεση για κάτι διαφορετικό από τα αναμενόμενα λουκάνικα με μπύρες,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Καλκάνι: με τα ψάρια δεν παίζουμε

Είναι ένα από τα πιστεύω μου στη μαγειρική και μου ξαναήρθε στο μυαλό όταν προ ημερών έφτασε στα χέρια μου, εντελώς αναπάντεχα, κατευθείαν απ' τα νερά του[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπακαλιάρος: αντί για κροκέτες - στη σχάρα!

Αν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ένα ψάρι καταδικασμένο να πετύχει!

Ψάρι στο σπίτι; Συχνά μοιάζει προβληματικό και ριψοκίνδυνο. Στην πραγματικότητα δεν είναι όμως. Δεν μιλάω βέβαια για ψάρι στα κάρβουνα - εδώ χρειάζεται τέχνη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χωρίς γλουτένη: σολομός απαιτήσεων

Είκοσι λεπτά αρκούν για να γευτείτε ένα πιάτο αξιώσεων, ιδεώδες για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη αλλά και όσους μένουν πιστοί στις αρχές της[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αντ' αυτού... χταπόδι

Μου μοιάζει ιδανικό φαγητό για καλοκαιρινά μεσημέρια σε εξοχικά δίπλα στη θάλασσα. Για εκείνη τη στιγμή που μαζεύεσαι, καθώς ο ήλιος γίνεται ανυπόφορος, και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φτηνά κι υπέροχα: σαρδέλες στ' αμπελόφυλλα

Είναι σαν φετίχ του πρώιμου καλοκαιριού. Έτσι όπως αμπελόφυλλα και σαρδέλες εμφανίζονται ταυτόχρονα στους πάγκους της αγοράς, αμέσως ανάβει το φως πράσινο στο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χταποδόπιτα αντί ψυχοθεραπείας

Από την ημέρα που γύρισα κάτι βράζει μέσα μου. Τις νύχτες ξυπνάω από κάποιο όνειρο τόσο αληθοφανές, που για ώρα νομίζω πως οι απειλές του συνεχίζονται ακόμα.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
​​​Το μικρό ψάρι τρώει το μεγάλο

Πόσο εύκολα αντιστρέφεται, κι εν τέλει διαψεύδεται, η γνωστή κυνική παροιμία. Χρειάζεται βέβαια εδώ και η βοήθεια του κακότροπου ψαρά, που υπακούει στη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γαύρος, σαρδέλες στο φούρνο με μάραθα, ντομάτα,[...]

O γαύρος είναι σταθερή αξία και σε καλή τιμή. Οι σαρδέλες είναι σίγουρα νοστιμότερες αλλά όχι σταθερές και οι τιμές τους παίζουν πολύ. Η συνταγή απλή, νόστιμη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χταπόδι στον φούρνο του Μπέλλου

Στην ψαροταβέρνα «Κληματαριά», στις Μπενίτσες, δύσκολα βρίσκεις τραπέζι τέτοια εποχή. Εκτός από τους σταθερούς, μόνιμους κερκυραίους πελάτες, που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Καλαμαράκια γεμιστά αλλιώς: με μυρωδικά και φέτα

Λίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα καλαμαράκια σε τόνο εμπιστευτικό

Μου αρέσει κι εμένα η γλυκιά γεύση που παίρνουν τα καλαμαράκια όταν τα τηγανίζεις σε δυνατή φωτιά, καλά αλευρωμένα. Μυρίζει το σπίτι, μυρίζουν οι ταβέρνες,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπακαλιάρος αλα γαλλικά

Ένα από τα φαγητά που χάρηκα ιδιαίτερα σε παλαιότερο ταξίδι μου στο Παρίσι ήταν η brandade parmentier που σέρβιρε ο Yves Camdeborde στο πολυσυζητημένο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γαύρος στον φούρνο λαδορίγανη

Συνήθως γράφω πολλά, όμως αυτή θα είναι η πιο μικρή μου συνταγή και από τις υγιεινές η πιο εύκολη και γρήγορη, γιατί όταν πεινάς κάτι τέτοιο χρειάζεσαι.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γαύρος από την Τραπεζούντα: ναι, με κανέλα

Συνταγή από την Τραπεζούντα του 1640, που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: καλαμαράκια με αγουρόλαδο και αλάτσι

Το λόγια είναι λίγα για τη συνταγή της εβδομάδας, όπως και τα υλικά της, επειδή απλώς μιλάνε από μόνα τους! Μικρά καλαμαράκια φρέσκα από τη Γαύδο, αγουρόλαδο[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy