Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ "Ιδιαίτεροι τρόποι να μαγειρεύουμε ψάρια" παρουσιάζουμε σήμερα. Πρόκειται για μια συνταγή με φρέσκο τόνο συνδυασμένο με μπρόκολο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣτο σημερινό τρίτο μέρος του αφιερώματος μας στην κουζίνα της Ινδίας, παρουσιάζουμε μία συνταγή από την ανατολική περιοχή της Βεγγάλης (που σήμερα μοιράζεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα chow mein, δηλαδή τα κινέζικα τηγανιτά noodles είναι πιάτο πανεύκολο στην παρασκευή και πεντανόστιμο! Το καλό είναι ότι υπάρχουν άπειροι τρόποι με τους[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜη σας ξενίζει το όνομα! Ούτε η χώρα προέλευσης (Μπανγκλαντές)! Πρόκειται για την τελευταία μας ανακάλυψη στην περιήγησή μας στις κουζίνες της Κεντρικής Ασίας![...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ Νόμπου Ματσουχίσα είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Βραβευμένος πολλές φορές και με αστέρια Michelin, έχει δύο εστιατόρια πολυτελείας και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ σημερινή μας ανάρτηση θα σας μεταφέρει στην Κίνα και συγκεκριμένα μέσα στην Απαγορευμένη Πόλη, κατοικία των Κινέζων Αυτοκρατόρων τους προηγούμενους αιώνες.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ σημερινή μας συνταγή είναι ένα πιάτο που προέρχεται από την Τσεχία. Η τσέχικη κουζίνα μας αρέσει ιδιαίτερα, αλλά δεν την έχουμε μελετήσει τόσο ώστε να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ δεύτερη σημερινή μας σαρακοστιανή ανάρτηση είναι το ξιδάτο χταπόδι, ένας ουζομεζές που δε λείπει από το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας! Δε χρειάζεται καμία[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο χταπόδι στιφάδο είναι μία κλασική παραδοσιακή ελληνική συνταγή που φτιάχνεται πρακτικά παντού. Από την Κρήτη έως το Άγιο Όρος! Κατά την προσωπική μας άποψη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜπήκε και η Σαρακοστή, λοιπόν, και το ρίξαμε στα θαλασσινά! Γαρίδες εν προκειμένω αυτή τη βδομάδα σε δύο εκδοχές. Σήμερα η πρώτη: ριζότο! Και τι ριζότο! Ένα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ παραδοσιακή μαγειρική της Καλαμάτας έχει σήμερα την τιμητική της. Τιμούμε τη μεσσηνιακή μας καταγωγή με ένα πιάτο που το τρώμε από μικρά παιδιά από τα χέρια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΉρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, αλλά σίγουρα δεν το φτιάχνω συχνά. Κι αυτό, επειδή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο πιάτο αυτό είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους μας. Τώρα το φθινόπωρο με λίγο ούζο ή τσίπουρο θα μας θυμίζει τις καλοκαιρινές μας βουτιές! Υλικά: 6 μεγάλες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ φίλη μας η Ζιζί είναι καταπληκτική μαγείρισσα! Γι' αυτό και είναι περίεργο πώς μέχρι τώρα δεν έχει συνεισφέρει παρά μόνο μία συνταγή στο blog μας για ρώσικη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣυνεχίζοντας το σερί των νηστίσιμων συνταγών (που όμως δε θα κρατήσει για πολύ ακόμα) σας έχουμε σήμερα τη συνταγή της Κουζίνας του Shogun για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα αποφασίσαμε να τιμήσουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Καλαμάτα, με μία συνταγή κατεξοχήν Καλαματιανή! Πρόκειται για μία παρασκευή που γίνεται με παστό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ γαύρος είναι ένα από τα πλέον υγιεινά και γευστικά ψάρια των ελληνικών θαλασσών και ταυτόχρονα ένα από τα πιο οικονομικά. Μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίχαμε αρκετές μέρες να ανεβάσουμε καινούρια συνταγή στο blog μας. Σήμερα όμως θα "εξιλεωθούμε" παρουσιάζοντας μία ακόμα συνταγή τατζίν στα χνάρια του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr