Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά Γαρίδες 5 μεγάλες Καταϊφι 100 γρ Ηλιέλαιο για τηγάνισμα Για την μαρινάδα Ελαιόλαδο 5 κουταλιές σούπας Λεμόνια 2 - 3 τον χυμό τους Λεμονοπίπερο 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μοσχαρίσια γλώσσα γάλακτος 1 1/2 κιλό φρέσκια ή κατεψυγμένη Φύλλο δάφνης 1-2 τεμ Καρότα 2 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Σέλινο 1 - 2 κλωναράκια Αλάτι- πιπέρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μοσχαρίσια γλώσσα γάλακτος 1 1/2 κιλό Καρότα 2 τεμ Κρεμμύδια ξερά 2 (το ένα ψιλοκομμένο , το άλλο ολόκληρο) Φύλλο δάφνης 1 - 2 τεμ Σέλινο 1 - 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Γλώσσες φιλέτο 8 τεμ κατεψυγμένες Σκόρδο 3 σκελίδες Κάπαρη 50 γρ ψιλοκομμένη Ψωμί του τόστ 6 φέτες Θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού Μαϊιντανός 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φιλέτο πέρκας 1 κιλό Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας Για την σος Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι τσαγιού Σκόρδο 1 σκελίδα μικρή πολτοποιημένη Μουστάρδα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 400 γρ Νερό 250 γρ Βούτυρο 250 γρ σε θερμοκρασία δωματίου Αλάτι λίγο Για την γέμιση Σολομός καπνιστός[...]
Πηγή: chefoulis.gr