μηλα ψητα στο φουρνο | μπιφτεκια κοτοπουλο αργυρω | κολοκυθοπιτα χωρις φυλλο νηστισιμη | κουλούρια | νηστισιμη κολοκυθοπιτα | ποτο φραουλα με τσιπουρο | συνταγη για χορτοσουπα | μανιταροσουπα θερμιδες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα

Βρέθηκαν 147 συνταγές


Γαριδοπιτάκια με φέτα

Υλικά για 30 πιτάκια 1 1/2 φλιτζάνι γαρίδες μικρές χωρίς κέλυφος 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ceviche με γαρίδες

Υλικά για 8-10 άτομα: 650 γρ. γαρίδες Χυμός από 8 λεμόνια 1 1/2 μεγάλη ντομάτα 2 πιπεριές τσίλι 8 κρεμμυδάκια φρέσκα 4 1/2 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Bαρκούλες σαλάτας ραντίκιο με φασόλια, καλαμάρι[...]

Η πικρή κόκκινη σαλάτα ραντίκιο «αρμενίζει» φορτωμένη σαρακοστιανές λιχουδιές, καλαμάρι και λευκά φασόλια, με άρωμα εσπεριδοειδών. Υλικά (για 6-8 άτομα) 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
«Τούρτα» από αστακό και γλώσσα

Υλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
«Μιλφέιγ» καπνιστού σολομού, με φύλλο,[...]

(Υλικά για 6 άτομα) Καραμελωμένα κρεμμύδια 1 κ.σ. βούτυρο 3 κ.σ, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 8 μεγάλα κρεμμύδια, καθαρισμένα, κομμένα σε φέτες 6 μεγάλα εσαλότ (ή[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
«Μεταβλητός» ζωμός από μικρά καλαμάρια

Υλικά (για 4 άτομα) Σάλτσα καλαμαριών 1 κρεμμύδι 1 πράσο 100 γρ. μικρά καλαμάρια 3 μελάνια από καλαμάρια 100 γρ. κόκκινο ξηρό κρασί 1 σκ. σκόρδο 1 lit[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
«Μακαρονάδα» από σουπιά, με ελαφρώς σκορδάτη[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 4 κορυφές μπρόκολου κομμένες σε μπουκιές 120 γρ. φρέσκια σουπιά καθαρισμένη Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 κ.γλ. βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο

υλικά 1 κ. μπακαλιάρος παστός 1 κ. κρεμμύδια, σε μέτριες φέτες 7-8 σκ.σκόρδο, κομμένες στα τρία 1/2 φλ.τσ. σταφίδα μαύρη (ή περισσότερη, κατά προτίμηση) 1/2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ορεκτικό: Ψητές γαρίδες με καλαμποκίσια[...]

Υλικά(για 5 άτομα) 5 φρέσκες γαρίδες, καθαρισμένες καλά 5 γρ.πάπρικα Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Για τα καλαμποκίσια pancakes 1 φλιτζ. αλεύρι 1 κ. γ. σόδα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μυδοπίλαφο με ούζο και φινόκιο

Υλικά Βαθμός δυσκολίας: ευκολος Χρόνος προετοιμασίας: 15 Χρόνος μαγειρέματος: 40 Μερίδες: 6 100 γρ. Βιτάμ 3 ρίζες φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο ½ κρεμμύδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ζεστή πατάτα, κρύα πατάτα, μαύρη τρούφα,[...]

Ενώ η συνταγή αυτή δεν είναι δύσκολη, το σερβίρισμά της στο «Alinea» μέσα σε ειδικά σχεδιασμένα μπολ κεριού/παραφίνης μαζί με μια ειδική[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Tapas: Μπάμια τουρσί με μανούρι, ψητή πιπεριά[...]

Μπάμια τουρσί με μανούρι Για κάθε μεζεδάκι χρειαζόμαστε μια μπάμια («Μπάμιες τουρσί», της εταιρείας Στατήρ) και ένα τετράγωνο κομματάκι μανούρι, που το έχουμε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπαρμπούνια με σάλτσα ρομέσκο

Η ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καβουροσαλάτα με μαγιονέζα μους λεμονιού

Υλικά (για 2 άτομα) 240 γρ. καβούρι Kamchatka Ρωσίας 120 γρ. μαγιονέζα μους λεμονιού 6 κομμάτια λιαστή ντομάτα Χυμός από 1 λεμόνι 2 φύλλα κρέπας 2 πρέζες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπακαλιάρος – σκορδαλιά (Χριστόφορος Πέσκιας)

Υλικά (για 4 άτομα) 1 φρέσκος μπακαλιάρος, περίπου 2 κιλά ½ κιλό πατάτες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος 4 μικρά φινόκιο 3[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καλαμαράκια με το μελάνι τους (calamares en su[...]

υλικά (για ορεκτικό 6 ατόμων) 1 κ. καλαμαράκια φρέσκα, ολόκληρα, μετρίου μεγέθους 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες ή ένα κουτί κονκασέ 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γλώσσα με ζελατίνη από αγάρ-αγάρ

Υλικά (για 4 άτομα) Γλώσσες 4 γλώσσες 350 γρ. ελαιόλαδο. Αλάτι και τζίντζερ τριμμένο. Σάλτσα 75 γρ. μαγειρεμένα ρεβίθια. 0,4 It ζωμός από τα μαγειρεμένα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Σολομός με σάλτσα Karashi su miso

Ένα από τα πιο απολαυστικά νέα πιάτα του Nobu, όπου η βελούδινη σάρκα του σολομού συνδυάζεται στην εντέλεια με την πυκνή και γλυκιά σος μουστάρδας. Υλικά (για[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καλαμάρια γεμιστά με σπανάκι και γαρίδες

ΥΛΙΚΑ για τέσσερις μερίδες 8 μεγάλα καλαμάρια (περ. 1,5 κιλό αγορά) 200 γρ. γαρίδες 200 γρ. σπανάκι 150 γρ. ρύζι καστανό 2 ξερά κρεμμύδια 1 μικρό πράσο (μόνο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Jambalaya με θαλασσινά

υλικά 450 γρ. ρύζι μακρύκοκκο, μαγειρεμένο με λίγο αλάτι 500 γρ. γαρίδες , κατά προτίμηση φρέσκιες 500 γρ. μύδια φρέσκα (με το κέλυφος ή ψίχα φρέσκια σε βάζο)[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy