Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Είχα 40 λεπτά στη διάθεσή μου. Άντε, μία ώρα... Είχα και πέρκα φιλέτο που δεν είχα ξεπαγώσει. Είχα ξυπνήσει και νωρίς και δεν έβλεπα τι έκανα! Οπότε... Βάζω το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑς φτιάξουμε ένα μεζεδάκι, που μπορεί να μπει στο γιορτινό τραπέζι μας ή μπορεί να συνοδέψει το ποτό μας με φίλους και μπορεί να ετοιμαστεί από μέρες νωρίτερα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΞέρω, ξέρω. Κανονικά, το ριζότο γίνεται με ρύζι ειδικό για ριζότο. Ναι αλλά δεν είχα! Είχα όμως ωραία ιδέα και την υλοποίησα με άλλο ρυζάκι. Πειράζει; Εσείς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα από τα πιάτα που έφτιαχνε η μάνα μου στις 25 Μαρτίου και των Βαΐων (αλλά και άλλες φορές), ήταν σκορδαλιά , με βακαλάο που τηγάνιζε σε κουρκούτι. Για ακόμα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο φιλέτο πέρκας είναι ένα αγαπημένο ψάρι για μας τους δύο που στον μεν σύζυγο δεν αρέσουν τα ψάρια ιδιαίτερα και σε μένα δεν μου αρέσουν τα μικρά εκτός και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠώς να αρχίσεις να μιλάς για συνταγή που έχει ζυμαρικά και μάλιστα με θαλασσινά; Όχι, πείτε μου πώς;;; Διότι άμα αρχίσω λέγοντας ότι λατρεύω τα ζυμαρικά, θα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠηγαίνοντας στο σούπερ μάρκετ πρόσφατα, ο Διονύσης που δουλεύει εκεί, φροντίζει να με ενημερώνει για τα νέα προϊόντα και να με προκαλεί να τα δοκιμάσω :-p[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌπως σας έλεγα στο περασμένο ποστ , αφού καθάρισα τα μύδια, πέρασα στην μακαρονάδα μέσα στην οποία τα ονειρευόμουν. Ήταν μία από τις ωραιότερες μακαρονάδες που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤελικά κι αυτή η Δευτέρα ξημέρωσε. Κι ο ήλιος βγήκε από την Ανατολή όπως κάθε μέρα και ουχί απ΄ τη Δύση. Κι αφού βγήκε από την Ανατολή και όσο μπορώ/ούμε,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΞεκινάω το μήνα με το αγαπημένο μου φαγητό: ζυμαρικά. Κι όταν συνδυάζεται με σολομό και είναι εύκολο, γρήγορο και light, είναι ακόμα καλύτερο. Συμπαθάτε με για[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα φαγητό που δοκίμασα στην πεθερά μου σας γράφω σήμερα. Κάτι σαν τις σουπιές με σπανάκι , μόνο που εδώ έχουμε βακαλάο με σπανάκι. Εύκολο και γρήγορο. Δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΛατρεύω τα ζυμαρικά. Μου αρέσει να τα τρώω με οποιαδήποτε σάλτσα. Από απλή έως πολύπλοκη. Το αστείο είναι, ότι ενώ στον περισσότερο κοσμο αρέσουν τα μακαρόνια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ καινούρια εβδομάδα ξεκινάει. Μια δύσκολη βδομάδα θα είναι για μας. Ελπίζω να είναι καλύτερη για σας. Μπορείτε να μου εξηγήσετε, πώς είναι δυνατόν, όταν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχω μαγειρέψει πολύ ψάρι στη ζωή μου, παρόλο που μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν όλα το ίδιο, αλλά υπάρχουν μερικά, στα οποία[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι λιαστές ντομάτες είναι σίγουρα ένα πολύ γκουρμεδιάρικο μεζεδάκι, πολυαγαπημένο και πεντανόστιμο. Μπορούν να φαγωθούν σκέτες ή να προστεθούν σε σαλάτες,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤον μαρινάτο γαύρο τον έμαθα εδώ και πολλά χρόνια στην ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Είναι από τους νοστιμότερους που έχω φάει ποτέ. Αλλά ακόμα πιο νόστιμο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΔιακόπτω κυρίες και κύριοι το ροή των ποστ όπως είχα σχεδιάσει να τα βάλω, για να βάλω κάτι που βρίσκεται στα μπλογκοσυρτάρια μου εδώ και 7 χρόνια και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ Τζένη κατάγεται από τη Ζάκυνθο αλλά μένει στο Βόλο. Με παρακολουθεί από πέρυσι από το φωτογραφικό μου μπλογκ . Όταν άνοιξα αυτό εδώ, με χαρά μου έστειλε μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕίσαστε από αυτούς τους τύπους που στο άκουσμα της λέξης σκορδαλιά , ξινίζετε μουτράκια; Και ακόμα χειρότερα, δύο φορές το χρόνο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, να πρέπει να την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑγαπάτε τις γρήγορες συνταγές; Εγώ τις λατρεύω. Οκ. Και οι άλλες καλές είναι, αλλά όταν η σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα με τους πολλαπλούς ρόλους ξεμένει από[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτα φαγητά με γαρίδες, μου αρέσει να χρησιμοποιώ φρέσκιες γαρίδες. Και ξέρετε γιατί; Όχι γιατί είναι καλύτερες ή σε ίδια τιμή τελικά με τις κατεψυγμένες, αλλά[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜπορεί η νηστεία να είναι γκουρμέ; Φυσικά και μπορεί. Όμως εδώ που τα λέμε, νηστεία δεν σημαίνει να την περνάς με γαριδούλες και αστακομακαρονάδες και καλά[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ Κάτια παρακολουθούσε τη μικρή κουζίνα, αλλά γνωριστήκαμε μέσα στο facebook. Mαγείρεψε χταποδάκι κρασάτο, μου έστειλε τη συνταγή και τη μοιράζομαι μαζί σας.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕδώ και πολύ καιρό, είχαμε συνεργαστεί με τον Κώστα για να κάνει σουπιές με σπανάκι. Ο Κώστας είχε σπανάκι από τον κήπο του, αλλά μέχρι τότε, δεν το είχε κάνει[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑναμφισβήτητα το χταποδάκι ξυδάτο είναι ο τελειότερος μεζές του καλοκαιριού. Οκ. Ίσως μετά τις γαρίδες σαγανάκι. Οκ. Ίσως και μετά τα μύδια. Εντάξει λοιπόν! Το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα έχουμε ξαναπεί. Λατρεύω τις μακαρονάδες, ειδικά αυτές που δεν περιέχουν κιμά ή κρέας. Μου αρέσουν τα θαλασσινά επίσης. Για τους λάτρεις της μακαρονάδας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr