Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά : • 1 κιλό Σαρδέλες • 1 μεγάλο λεμόνι • 1 αυγό • 1 σκελίδα σκόρδο • 1/2 κιλό κρεμμύδια • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΗ γαριδομακαρονάδα του Ψαρότοπου !!! Χρόνια πολλά σε όλους !!! Επιστρέφω (όπως το είχα υποσχεθεί) με την πιο αγαπημένη (και πετυχημένη) μου συνταγή η οποία[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΑναδημοσίευση από το blog της φίλης μου της Άννας (http://mekanelakaipinela.blogspot.gr) Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε προμηθευτεί ήδη παστό[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥλικά : • 1 κιλό Μπαρμπούνια • 1 λευκό ποτήρι κρασί • Αλεύρι • 3 ντομάτες • 1 μέτριο κρεμμύδι • 2 ποτήρια ελαιόλαδο[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥλικά : • 1 κιλό χταπόδι • 100 γραμμάρια αλεύρι • 2 μέτρια κρεμμύδια • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο • 1 ψωμί (μπαγιάτικο) • 1[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΜετά από μια απουσία αρκετών μηνών (κυρίως για επαγγελματικούς λόγους) επιστρέφω με την πιο αγαπημένη μου συνταγή. Το γαριδοπίλαφο αλά Αίγυπτος είναι το[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΛέω να κάνω αρχή με ένα πολύ εύκολο αλλά συνάμα αγαπημένο μου πιάτο (βασικά από ότι έχετε καταλάβει όλα αγαπημένα είναι για μένα) που το πρωτοδοκίμασα σε ένα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥλικά 6 μεσαίες σουπιές 15 κρεμμυδάκια για στιφάδο 10 μεγάλες πράσινες ελιές (χωρίς κουκούτσι) 2 μεγάλες τομάτες (πολτοποιημένες) 1 μεσαίο κρεμμύδι[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥΛΙΚΑ 6 γαρίδες 6 καραβίδες 12 μύδια 6 στρείδια 10 - 15 ντοματίνια 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 φλυτζ. τσαγιού κρασί 2 φλυτζ. τσαγιού ρύζι 1 κουτ. γλυκού αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΣας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥλικά • 1 φύλλο παστό μπακαλιάρο • 1-2 κούπες αλεύρι • 1 αυγό • 1 κ.σ. γάλα • 2 κ. σ. θυμάρι • πιπέρι • αλάτι[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Κάλυμνο (Καλλιόπη Μαύρου) ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αθερίνα 2 κρεμμύδια μέτρια (κομμένα ροδέλες) 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Αλόννησο (Κατίνα Θεοδώρου) Η Μαρινάτα είναι μια μέθοδος την οποία χρησιμοποιούμε για να αλλάξει η γεύση των τηγανιτών ψαριών[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Κάλυμνο (Καλλιόπη Μαύρου) Η Σύβραση είναι μια μέθοδος την οποία χρησιμοποιούμε για να αλλάξει η γεύση των τηγανιτών ψαριών[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr