Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
1 κιλό πέρκες 1 φλιτζ. αλεύρι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Αγοράζουμε τις πέρκες μας καθαρισμένες. Τις πλένουμε και τις στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό φρίσσες 1 φλιτζ. γάλα 1½ φλιτζ. αλεύρι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι Αν έχουμε φριτέζα είναι καλύτερα να τηγανίσουμε εκεί τα ψάρια μας. Καθαρίζουμε τις[...]
Πηγή: cooklos.gr4 σκουμπριά των 250–300γρ. ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια αλάτι πιπέρι Πλένουμε και καθαρίζουμε τα σκουμπριά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 °C στο[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό μύδια με το κέλυφος καθαρισμένα 1 φλιτζ. λευκό κρασί 2 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κ.σ. μουστάρδα 5 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι Σε βαθύ[...]
Πηγή: cooklos.gr4 πέρκες των 300γρ. περίπου ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα αλάτι πιπέρι στη σχάρα του φούρνου[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό γαρίδες χωρίς το κέλυφος 4 φέτες μπέικον κομμένο σε ζάρια 2 κ.σ. κρεμμυδάκια φρέσκα 1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος ⅓ φλιτζ. κρασί λευκό 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: cooklos.gr1 σφυρίδα (1 κιλό περίπου) ελαιόλαδο για να τη λαδώσουμε αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Πλένουμε και καθαρίζουμε τη σφυρίδα από λέπια και εντόσθια.[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό γάυρος χοντρό αλάτι ξύδι ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ρίγανη 3 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή πιπεριά Καθαρίζουμε το γαύρο από τα εντόσθια. Σε γυάλινο σκεύος[...]
Πηγή: cooklos.gr1 σφυρίδα (περίπου 1 κιλό) ελαιόλαδο για να αλείψουμε το ψάρι αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο στη σχάρα του φούρνου Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η[...]
Πηγή: cooklos.gr4 φιλέτα μπακαλιάρου ελαιόλαδο για να λαδώσουμε τα ψάρια αλάτι Πλένουμε τα φιλέτα μας. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ο C στο γκριλ. Αλατίζουμε και[...]
Πηγή: cooklos.gr250γρ. μύδια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ.γ. μουστάρδα 2 κ.σ. μαγιονέζα ½ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος λίγο αλάτι πιπέρι Πετάμε[...]
Πηγή: cooklos.gr2 αυγά 2 πατάτες μετρίου μεγέθους ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα (προαιρετικά) Διαδικασία συνταγής Ετοιμάζουμε τις πατάτες σαν τηγανιτές στο[...]
Πηγή: cooklos.gr1 ½ κιλό μπακαλιάρο παστό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 φλιτζ. αλεύρι Αφαιρούμε από την προηγούμενη μέρα την πέτσα από το μπακαλιάρο και κόβουμε σε κομμάτια.[...]
Πηγή: cooklos.gr4 γλώσσες των 225γρ. – 250γρ. 1 φλιτζ. περίπου ελαιόλαδο για να λαδώσουμε τα ψάρια αλάτι Πλένουμε και καθαρίζουμε τις γλώσσες μας. Προθερμαίνουμε το φούρνο[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό γαρίδες 1 ποτήρι λευκό κρασί ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες αλάτι πιπέρι Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε το[...]
Πηγή: cooklos.gr500γρ. λιγκουίνι (ή σπαγγέτι) ζωμός λαχανικών 20 γαρίδες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 καυτερή πιπεριά ή μπούκοβο 1[...]
Πηγή: cooklos.gr4 μπακαλιαράκια (250-300γρ.) 5 κλαδακια δενδρολίβανο 2 κλαδάκια θυμάρι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 τσούσκα πιπεριά ψιλοκομμένη 6 κ.σ.[...]
Πηγή: cooklos.gr