μπακαλιαρος στο φουρνο ακης | γεμιστα σοκολατακια σε φορμα | φυλλο γκουρου με μαγια | αλευροπιτα ακης | κανελονια νηστισιμα | σορμπε λεμονι ακης | ευκολα πιτακια με τυρι | τσιζκεικ με γιαουρτι ευκολο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα

Βρέθηκαν 113 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Σουπιές με σπανάκι

Υλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 1 κιλό (μεγάλες καλύτερα) σουπιές (ζητάτε να σας τις καθαρίσουν στο ιχθυοπωλείο), 3 δέσμες σπανάκι τεμαχισμένο, 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Σαρδέλες τηγανητές και λουβιά με λάχανα

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ) 16-20 σαρδέλες 1 λεμόνι ο χυμός + επιπλέον για το σερβίρισμα αλεύρι, λάδι για τηγάνισμα ηλιανθέλαιο. Για τα λουβιά: 2 φλ. λουβιά (φασόλια[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Χταποδάκι και γαρίδες ριγανάτες

Υλικά για 6 άτομα 6 μικρά χταποδάκια, σύνολο γύρω στα 600-700 γρ. (ξεπαγωμένα αν είναι κατεψυγμένα), 18-24 (½ κιλό περίπου) μικρές/μέτριες ωμές (γκρίζες)[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Καλαμαράκια γεμιστά

ΥΛΙΚΑ 1 κιλό καθαρισμένο ολόκληρο καλαμαράκια (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα) 4 + 2 κου-ταλιές ελαιόλαδο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 2-3 μέτρια μανιτάρια ¾ φλ.[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Χταπόδι «καθιστό» στο φούρνο

Το χταπόδι μπαίνει στη διατροφή μας την Καθαρά Δευτέρα και δεν σταματά να κάνει το τραπέζι μας να μυρίζει θάλασσα. Μια συνταγή γεμάτη έντονες μυρωδιές ΥΛΙΚΑ 1[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Φιλέτα ψαριού στο φούρνο α λα ιταλικά

Υλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 600 γρ. περίπου φιλέτα άσπρου ψαριού (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), 3 – 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι ξεφυλλισμένο[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Ψητό φιλέτο μπακαλιάρου, μαριναρισμένο σε[...]

ΥΛΙΚΑ 20 γρ. σάλτσα miso 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 κουταλιά κρασί ρυζιού (mirin) 200 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου 1 καυτερή πιπεριά 1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Σαλάτα με καπνιστό σολομό

ΥΛΙΚΑ 50 γρ. ρόκα 50 γρ. φύλλα κιχώριου (ή αλλιώς αντίδια ή αντίβ) 100 γρ. φέτες καπνιστού σολομού 20 γρ. κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 κουταλιά κάπαρη[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Ψάρι στο χαρτί

Συνοδεύστε το ψάρι με μια κρύα σάλτσα λεμονιού. Θα απογειώσει τη γεύση του φαγητού και θα δώσει μια διαφορετική νότα στη συνταγή. Υλικά για 6 άτομα 3 φιλέτα[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Γαρίδες-γίγαντες με πιπεράδα

Μεγάλες γαρίδες που “στρογγυλοκάθονται” σε πολύχρωμες πιπεριές, ψιλοκομμένες ντομάτες και κολοκυθάκι. Μια αλλιώτικη συνταγή που μπορεί[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Σαλάτα με φιλέτο μπαρμπούνι

Η φινετσάτη γεύση του μπαρμπουνιού και η ντελικάτη σάρκα του δεν θυμίζει κανένα άλλο ψάρι. Προσθέτοντας το στη σαλάτα της δίνει μια άλλη γευστική διάσταση.[...]

Πηγή: xrysessyntages.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy