Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Οι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]
Πηγή: pandespani.comΧτες αποφασίσαμε ότι το ψυγείο μας χρειάζεται οποσκαιδηποτε απόψυξη. Αν και είχα σκοπό να το κάνω λίγο πριν την καλοκαιρνη άδεια, άλλαξα γνώμη όταν στην[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα): 2 γλώσσες (ψάρι) 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο 1 πατάτα 1 κολοκυθάκι 10 γραμ. πράσο ή[...]
Πηγή: greekcook.grΈνα πολύ γευστικό, εύκολο και πλήρες διατροφικά πιάτο! Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε βούτυρο αλλά λίγο ωμό ελαιόλαδο, το πιάτο μας γίνεται νηστίσιμο, απόλυτα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα μενού για ένα ευχάριστο τραπέζι με φίλους και καλή παρέα με "χώρο" για μπόλικο κρασί και γλυκό. Σαλάτα: Μαρούλι με τονοσαλάτα και τοματίνια[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 40 γρ. φρέσκια μαύρης τρούφας (σε ροδέλες) 400 γρ. αστακός (θηλυκός) 4 καρότα Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 4 καρότα 4 φύλλα σέλερι 2 φύλλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες το φέρνουν στην κουζίνα μας έτοιμο να το μαγειρέψουμε. Το θαλασσινό, που μαζί με τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μπαγκέτα | αυγά | σολομός Διαφημίσεις 4 μεγάλα αυγά 2/3 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος 2 κ.σ. βούτυρο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤοποθετούμε το χταπόδι, το λάδι, το κρασί, το κρεμμύδι και τη δάφνη σε μια μικρή κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε με το καπάκι κλειστό για περίπου 25 λεπτά. Βάζουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr