Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Το Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜαρούλι όσο θέλετε 1 αγγούρι 1/2 αβοκάντο 100 γρ. Γαρίδες μετρημένες βρασμένες 1 κ.σ ελαιόλαδο Χυμό από 1/2 λεμόνι 1 κ.γ ταραμοσαλάτα Οδηγίες Βράζετε τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 8 ΑΤΟΜΑ) 16 ωραίες φέτες καπνιστού σολομού (ή καπνιστής ροζ πέστροφας – Smoked Salmon Trout), 16 μικρές/μέτριες γαρίδες (½ περίπου κιλό).[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για το burger σολομού 1 κιλό φρέσκος σολομός, καλά καθαρισμένος 2 τμχ. φρέσκο κρεμμυδάκι, μόνο το πράσινο μέρος 150 γρ. φασολάκια ψιλά, βρασμένα και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 8-10 άτομα: 650 γρ. γαρίδες Χυμός από 8 λεμόνια 1 1/2 μεγάλη ντομάτα 2 πιπεριές τσίλι 8 κρεμμυδάκια φρέσκα 4 1/2 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 4 μερίδες 30 γρ. μαρούλι 200 γρ. καθαρισμένες γαρίδες Μισό αβοκάντο 4 τοματάκια 3 κ.σ. καλαμπόκι σε κονσέρβα 2 μικρά πορτοκάλια 2 λεμόνια 2 κ.σ.[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά (για 10 άτομα) 250 γρ. καπνιστός σολομός 200 γρ. ντομάτες Διάφορα είδη σαλάτας Λίγο ciboulette (σχινόπρασο ή chives) Βινεγκρέτ με λάιμ (λάδι και λάιμ σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (Σερβίρει 2 ) 200 γρ. Σολομός (Μαρινάρεται σε χυμό από λεμόνι) 1 μαρούλι ή λόλο 1 ματσάκι ρόκα 1 πακέτο τοματίνια 1/2 ματσάκι άνηθος 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά για 8-10 άτομα: 650 γρ. γαρίδες Χυμός από 8 λεμόνια 1 1/2 μεγάλη ντομάτα 2 πιπεριές τσίλι 8 κρεμμυδάκια φρέσκα 4 1/2 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά (για 6 σουβλάκια) 750 γρ. χοντρές φέτες ξιφία χωρίς την πέτσα 4 μέτρια κρεμμύδια 2 κίτρινες πιπεριές 2 μαραθόριζες (φινόκιο) 1 κ.γ. θυμάρι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε που ο άνθρωπος κυνηγούσε την τροφή του και γι’ αυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΟι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]
Πηγή: pandespani.comdedicated to my friends Στα μέτρα που έχουν ληφθεί και στα σκληρότερα που αναμένονται δεν περιλαμβάνεται η ερωτική διατίμηση. Υποθέτω λοιπόν, πως η ευρηματική,[...]
Πηγή: pandespani.comΣτη Boqueria, την κεντρική αγορά τροφίμων της Βαρκελώνης, την πιο γοητευτική ίσως από τις αγορές της Ευρώπης, πουλιούνται κάθε λογής πολύχρωμα θαλασσινά-[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.gr