καναπεδακια ακης | κρεπες συνταγη παρλιαρος | λικερ μανταρινι με φλουδες | λικερ ροδι με κονιακ και τσιπουρο | ταραμοσαλατα βεφα | πρασα με χοιρινο στην κατσαρολα | νηστισιμες πατατοκεφτεδες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα με μπριζολες

Βρέθηκαν 17 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Γαριδομακαρονάδα

Τη μακαρονάδα με θαλασσινά πρώτη φορά την έφτιαξα. Ήμασταν μαζεμένοι χτες για φαγητό μια παρέα κι είπα εκτός απ' τον παραδοσιακό μπακαλιάρο να έχουμε και κάτι[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Πατατοσαλάτα με καπνιστή πέστροφα

Ένα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr

Τα μυστικά του ψαριού - Επεισόδιο 3 | Caruso.gr

Μάθαμε αρκετά για τα ψάρια στα πρώτα δύο επεισόδια (επεισόδιο 1 & επεισόδιο 2) και τώρα ήρθε η ώρα να μπούμε στα βαθιά. Να μιλήσουμε για το θέμα του κόστους[...]

Πηγή: caruso.gr
Jambalaya – Ρύζι με γαρίδες, κοτόπουλο και[...]

Ένα μυρωδάτο πιάτο που θα σας θυμίσει λίγο την ισπανική παέγια. Το «Jambalaya» έχει έντονη μυρωδιά από ρίγανη, θυμάρι και πάπρικα. Περιέχει συνήθως γαρίδες,[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Ο χορός του σολομού

Η φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Τόνος και μια φρέσκια, πικάντικη, πράσινη σάλτσα

Η τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Ο χορός του σολομού

Η φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Τόνος και μια φρέσκια, πικάντικη, πράσινη σάλτσα

Η τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Χοιρινός Ξιφίας

Δεν είναι λάθος ο τίτλος απλώς είναι ένα κόλπο για να ξεγελάσετε τα παιδιά σας που δεν τρώνε ψάρια. Πιστέψτε με έχει πιάσει στην ανηψιά μου. Τι χρειαζόμαστε: 1[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σολομός σασίμι (Sashimi) με ροζ γκρέιπφρουτ

Δεν είμαι της δίαιτας. Ούτε από τα άτομα που αρκούνται σε μια σαλατίτσα για γεύμα. Γι’ αυτό και οι δροσιστικές, ελαφριές σαλάτες που προτείνω θα μπορούσαν να[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Χταπόδι με χοιρινό στο φούρνο

Κρασομεζες ( οχι για χορταση) του παππου μου μαγειρα απο την Ζακυνθο. Τι χρειαζόμαστε: 1 Χταπόδι του 1 κιλου 4 χοιρινές μπριζόλες 3 ποτηρια νερου λάδι 3[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μυδοπίλαφο με ντομάτα και σαφράν! συνταγή από[...]

1 συσκευασία μύδια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι άνηθο Ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι 1/2 φακελάκι σαφράν 1 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 κούπα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Καλαμαράκια γεμιστά με πιπεριές, ντομάτα,φέτα![...]

1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 2 σκελίδες σκόρδο 1[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γλώσσα μοσχαρίσια στιφάδο

Κάποτε μαγείρευαν όλα τα μέρη του ζώου. Μάγουλα, ουρά,πόδια, κοιλιά, κεφάλι, γλώσσα! Κομμάτια ανείπωτης νοστιμιάς και πολύ οικονομικά. Ανήκω σε μια γενιά που[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σολωμός με Πέστο Δυόσμου και σάλτσα μουστάρδας

Χτες αποφασίσαμε ότι το ψυγείο μας χρειάζεται οποσκαιδηποτε απόψυξη. Αν και είχα σκοπό να το κάνω λίγο πριν την καλοκαιρνη άδεια, άλλαξα γνώμη όταν στην[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Τσιπούρα στο γκριλ με πουρέ μπρόκολου. Πώς να[...]

Είσαστε από αυτούς τους τύπους που στο άκουσμα της λέξης σκορδαλιά , ξινίζετε μουτράκια; Και ακόμα χειρότερα, δύο φορές το χρόνο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, να πρέπει να την[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Bavette σα ριζόττο θαλασσινών

Γιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy