Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
Για 2-4 άτομα Για τις τσιπούρες 4 φιλέτα τσιπούρας 1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες 2 φρέσκα[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά Γλώσσες 10 τεμ. Γαρίδες μικρές 300 γρ Χυμό λεμονιού από ένα λεμόνι Θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι 1 κουτάλάκι του γλυκού Πιπέρι 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κόκκινη πιπεριά, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένη 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά γαρίδες: 300 γρ. καθαρισμένες από κεφάλι και κέλυφος ψίχα καραβίδας: 300 γρ. ψίχα καβουριού: 300 γρ. κρεμμύδι ξερό: 150 γρ. ψιλοκομμένο πράσο: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλό μήνα με μία πολύ νόστιμη τάρτα με καπνιστό σολομό! • 1 φύλλο κουρού • 200 g καπνιστός σολομός • 200 ml κρέμα γάλακτος light • 1/3[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΚαλό μήνα με μία πολύ νόστιμη τάρτα με καπνιστό σολομό! • 1 φύλλο κουρού • 200 g καπνιστός σολομός • 200 ml κρέμα γάλακτος light • 1/3 φλιτζανιού γάλα • 100[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 115 γρ. λεπτοτριμμένη παρμεζάνα (8-10 κομμάτια), 8-10 μεσαίες γαρίδες Εκτέλεση Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετούμε σε λεπτή στρώση[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜία σύνθεση που προφέρει τη λέξη «πίτσα» με τέλεια γαλλική προφορά, από πρώτες ύλες που φορούν περήφανα τον μπερέ a la francaise. Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή είναι από το Gourmet της Κυριακάτικης και όποτε την κάνω γίνεται ανάρπαστη! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 200 γρ. καπνιστός σολομός 200 γρ. τυρί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο strudel με σολομό και ανθότυρο είναι ένα πολύ γευστικό ορεκτικό, γεμάτο χρώματα και γεύσεις, μία πολύ καλή λύση, λοιπόν, για αυτές τις ημέρες των[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 αυγά 2 πατάτες μετρίου μεγέθους ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα (προαιρετικά) Διαδικασία συνταγής Ετοιμάζουμε τις πατάτες σαν τηγανιτές στο[...]
Πηγή: cooklos.grΈνα είναι σίγουρο! Πώς έτσι τον τόνο δεν θα τον φανταζόσουν ποτέ! Μια παραλλαγή σουφλέ ζυμαρικών με μυρωδάτο τόνο και μυρωδικά από την Μεσόγειο! [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlTAIEDDHRA : ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PUGLIA Taieddhra (ταϊέντρα), taieddra , tjedd αλλά και tiella Barese . Δεν είναι σίγουρα απο τις πολύ γωνστές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 2 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 γαλλική μπαγκέτα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 750 γρ. ζωμός κότας 500 γρ. νερό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι 250 γρ. σπανάκι κατεψυγμένο 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 2 μεγάλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com23/3/14 Το έχετε διαπιστώσει, είμαι λάτρης του pesto σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Γι’ αυτό και το τελευταίο μου αγαπημένο πιάτο είναι κάποιο από τα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜια πίτα που σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει ξανά. Γενικά η χρήση θαλασσινών ή ψαριών δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Ελλάδα, όμως αυτό το πιάτο πρέπει να το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html