Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Για σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (4) : 700 γρ. φιλέτο σολομού 1 φλιτζάνι μικρά ξερά κρεμμυδάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες 2 κουταλιές της σούπας μεγάλα κρεμμύδια[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (για 4 άτομα) 40 γρ. φρέσκια μαύρης τρούφας (σε ροδέλες) 400 γρ. αστακός (θηλυκός) 4 καρότα Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 4 καρότα 4 φύλλα σέλερι 2 φύλλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami‘Γαρίδες με οικόσημο’, είπε με το γνωστό ψύχραιμο ύφος του ο Greekadman βλέποντας τη φωτογραφία του πιάτου με τις γαρίδες και τον ανανά και διόλου[...]
Πηγή: pandespani.com23/3/14 Το έχετε διαπιστώσει, είμαι λάτρης του pesto σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Γι’ αυτό και το τελευταίο μου αγαπημένο πιάτο είναι κάποιο από τα[...]
Πηγή: zannetcooks.com1 κιλό αστακό λίγο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 100 ml ούζο 3 κρόκους αυγού 3 λεμόνια 2 φύλλα ζελατίνας 6 μικρά κολοκυθάκια 12 πράσινα σπαράγγια[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 φέτες ψαριού (σφυρίδα)/ 2 κουτ σούπας χυμό λάιμ 1 κουτ σούπας σάλτσα ψαριού 1 κουτ σούπας 1 κουτ σούπας ζάχαρη 2 φυλλαράκια μοσχολέμονου ψιλοκομμένα Για την[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 ψάρι(Saint Peter fish) καθαρισμένο και κομμένο σε φιλέτα Δεντρολίβανο Θυμάρι Ρίγανη Ξερή μέντα 4 ντομάτες κομμένες στα 2 3 πιπεριές (2 πράσινες, μια κόκκινη)[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr800 γρ “καθαρά” κομμάτια μπακαλιάρου (μενταγιόν, κατεψυγμένο ή φρέσκο, σε φιλέτο) 800 γρ πατάτες καμιά δεκαριά κλαδάκια μαϊντανό, πολύ ψιλοκομμένο 3-4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami600 γρ. Φακές 10x250 γρ. Φιλέτο σολωμού (χωρίς δέρμα και κόκκαλα) αλάτι και φρέσκοτριμμένο πιπέρι 20 αμπελόφυλλα ελαιόλαδο χυμός απο 3 λεμόνια 2 γεμάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook400γρ. γαρίδες 100γρ. τυρί φέτα 50γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι 3 ντομάτες 1 κρεμμύδι 8 φύλλα μαρούλι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο χυμός ενός[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 Φιλέτα γλώσσας 2 Μελιτζάνες φρέσκιες 2 Καρότα 1 Ρέβα μακρουλή 2 Κολοκύθια 1 Σέλερυ 200 ml Ζωμό ψαριού 1 σκελίδα Σκόρδο ψιλοκομμένο 2 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (6 μερίδες) : 1 κομμάτι ξιφία 500 γρ. 4 μέτριες, ώριμες τομάτες, κομμένες σε κομμάτια του 1,5 εκ. 1/3 φλυτζ. ψιλοκομμένη φρέσκια μέντα 4 κουταλιές[...]
Πηγή: yumyum.grΜια δοκιμασμένη και πολύ νόστιμη συνταγή του Jamie Oliver που μπορεί να γίνει και με φαγκρί ή γλώσσα ή πέρκα ή όποιο ψαράκι σκεφτείτε πως μπορεί να[...]
Πηγή: greekmasa.grΕκλεκτό φιλέτο σολομού τυλιγμένο σε αρωματισμένα αμπελόφυλλα ψημένα μέχρι να ροδίσουν και να ενώσουν τις μυρωδιές τους μαζί με ανάμεικτα αρωματικά βότανα,[...]
Πηγή: greekmasa.gr12/1/16 . Ένα τύπου αλα πολίτα με έντονη μυρωδιά άνηθου και μέντας συνοδεία από ψάρι της επιλογής μας, ψημένο στο φούρνο, στο γκριλ, στα κάρβουνα με ένα[...]
Πηγή: zannetcooks.com