Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚάποιες φορές συμβαίνει να έχουμε διάθεση για πειραματισμούς! Δεν αρκούσε απλώς να μαγειρέψουμε το σολομό μας με έναν από τους πολλούς τρόπους που ξέρουμε ήδη,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣυστατικά 3 φιλέτα ψαριού (ότι ψάρι προτιμάτε) 1κ.σ. μέλι 2κ.σ.σάλτσα σόγιας Χυμό από ένα λεμόνι 4κ.σ. σησαμέλαιο 1κ.γλ.τσίλι σκόνη 250γρ.noodles [...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυστατικά 800γρ.ψάρι φιλέτο 1κ.σ.χυμός λεμόνι 1/2κ.γλ.κόκκινο πιπέρι 3κ.σ.σησαμέλαιο 1 κρεμμύδι 3κ.σ.σέλινο ψιλ/νο ½ κιλό κινέζικο λάχανο [...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυστατικά 4 φιλέτα ψάρι 1κ.σ. τζίντζερ σκόνη 300γρ. κινέζικο λάχανο ψιλ/νο 1κ.γ.πιπέρι κόκκινο ή τσίλι σκόνη 3 σκελ.σκόρδο λιωμένες 3κ.σ. σησαμέλαιο [...]
Πηγή: zannetcooks.com25/08/13 Καλή εβδομάδα σε όλους. Ο τελευταίος του καλοκαιριού σαν εποχή μονάχα. Γιατί ο καιρός δεν θέλω να αλλάξει ακόμα. Δεν θέλω να χάσω με τίποτα την[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑν καταφέρνετε (και αντέχει το πορτοφόλι σας) να βρίσκετε φρέσκο μεγάλο ψάρι αυτές τις εποχές, με γεια σας και χαρά σας. Όμως, τα επονομαζόμενα τουβλάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grclick for english υλικά για τον σολoμό 2 φιλέτα σολoμού (125γρ το καθένα) ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κουταλάκι θυμάρι 1/2 κουταλάκι ζάχαρη 1 κουταλάκι αλάτι πιπέρι 2[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΠλήρες γεύμα, έτοιμο σε μόλις 20΄ και άκρως καλοκαιρινό ! Συνταγή : Tina Webb. Μερίδες : για 4 μερίδες. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΉταν και τότε 6 Απριλίου. Μετά ένα πολύωρο αλλά κι ονειρικό ταξίδι είχα φτάσει επιτέλους στις δυτικές ακτές της Γαλλίας. Είχε διασχίσει το Marais Poitevin, τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 φέτες ψαριού (σφυρίδα)/ 2 κουτ σούπας χυμό λάιμ 1 κουτ σούπας σάλτσα ψαριού 1 κουτ σούπας 1 κουτ σούπας ζάχαρη 2 φυλλαράκια μοσχολέμονου ψιλοκομμένα Για την[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜου αρέσει κι εμένα η γλυκιά γεύση που παίρνουν τα καλαμαράκια όταν τα τηγανίζεις σε δυνατή φωτιά, καλά αλευρωμένα. Μυρίζει το σπίτι, μυρίζουν οι ταβέρνες,[...]
Πηγή: bostanistas.gr31/5/16 Μπακαλιάρος με σπαράγγια σε πακέτο για σήμερα. Εγώ προτίμησα λευκά αλλά και τα πράσινα σπαράγγια δίνουν επίσης εξαιρετικό αποτέλεσμα. Συστατικά 2[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕνεργοποιήστε τη φαντασία σας. Μια σαλάτα που μπορείτε να εμπλουτίσετε με φιστίκια, ενώ αν δεν βρείτε ξύσμα lime, απλώς θα καταφύγετε στο «πιστό» σας φίλο, το[...]
Πηγή: xrysessyntages.com