Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 135 συνταγές
Συστατικά 1κιλό μπαρμπούνια Αμπελόφυλλα από βάζο ξεπλυμένα και στραγγισμένα Λάδι Αλατοπίπερο 1κ.γλ.γλυκάνισος 1/3από το ματσάκι μαϊντανός 1κ.σ.μέλι[...]
Πηγή: zannetcooks.com1 Μεγάλο Αστακό 4-5 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους (ή 1 πακέτο φρέσκα σε συσκευασία 450 γρ.) 10-15 σπαράγγια φρέσκα 5-6 ελιές χονδροκομμένες 1 φρέσκο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami500 γρ γαρίδες 1 φρεσκο αυγό 1 κσ μουστάρδα 1 μικρή σκελίδα σκόρδο 1 μεγάλο ρεπανάκι 2 κγ πελτέ ντομάτας 1 κγ ψιλοκομμένες πιπεριές τσίλι 1/2 κγ στέβια (ή 1κγ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπήκε και η Σαρακοστή, λοιπόν, και το ρίξαμε στα θαλασσινά! Γαρίδες εν προκειμένω αυτή τη βδομάδα σε δύο εκδοχές. Σήμερα η πρώτη: ριζότο! Και τι ριζότο! Ένα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο σπετζοφάι είναι για εμάς ένας αγαπημένος μεζές. Εκτός από το κλασικό όμως το έχουμε φτιάξει και με σουπιές ! Σήμερα δοκιμάσαμε μια τρίτη εκδοχή με χταπόδι,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΦιλέτα γλώσσας με ρύζι και σπανάκι Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος:20’, Κόστος: 6 € ΥΛΙΚΑ : 2 φιλέτα γλώσσας (φρέσκα ή κατεψυγμένα) 150[...]
Πηγή: foodtrails.gr250 gr γαρίδες καθαρισμένες 1 κούπα του καφέ βρασμένο μακρύκοκκο ρύζι 1 μεγάλο κολοκύθι 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό 3/4 cup ούζο 1 αστεροειδή γλυκάνισο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν καταφέρουμε να βρούμε φρέσκες σαρδέλες, που να είναι και μεγαλούτσικες, μπορούμε να τις κάνουμε ψητές στη σχάρα, στα κάρβουνα, ή στην κουζίνα μας και να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά: 500 gr. μύδια κατεψυγμένα 200 gr. ρύζι για πιλάφι 1 κρεμμύδι ξερό 1 πράσινη πιπεριά 2 σκελίδες σκόρδο 3-4 κλωναράκια μαϊντανό 250 ml. κρασί λευκό,[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΤο χταπόδι στιφάδο είναι μία κλασική παραδοσιακή ελληνική συνταγή που φτιάχνεται πρακτικά παντού. Από την Κρήτη έως το Άγιο Όρος! Κατά την προσωπική μας άποψη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά για 5 άτομα 1 κιλό καλαμαράκια Για τη γέμιση 2 ντομάτες ψίχα 2 λεμονιών 200 γρ. πιπεριές Φλωρίνης 200 γρ.ψίχα ψωμιού 150 γρ. γραβιέρα Για τη βάση στο[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια νόστμη παραλλαγή στο πανάρισμα. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα γλώσσας αλάτι, πιπέρι και γλυκάνισμο κοπανισμένο Για το πανάρισμα: 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη και 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και πεντανόστιμη συνταγή! Τη φτιάχνω και με κατεψυγμένες γαρίδες και κατεψυγμένα μανιτάρια baby πλευρώτους και είναι το ίδιο πεντανόστιμη! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr700 γρ χταπόδι μικρό ολόκληρο Kallimanis 150 γρ κοφτό μακαρονάκι 200 γρ κρεμμύδι σε λεπτές ροδέλες 100 γρ πιπεριές κόκκινες σε κυβάκια 100 γρ πιπεριές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι πολλά αυτά που λέω ότι θα γίνω όταν θα μεγαλώσω αν και μεγάλη πια. Γητεύτρια γερακιών, εργάτρια στο Maranello, ντράμερ και άλλα. Εκείνο όμως που οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ γαύρος είναι το αγαπημένο μου ψάρι.Μου αρέσουν όλες οι εκδοχές μαγειρέματος του.Αυτό όμως που με ξετρελαίνει είναι όταν "τσιτσιρίζεται" μέσα στο τηγάνι.Η[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑρωματικό, εύκολο και σχετικά ελαφρύ. Μπορεί να σερβιριστεί είτε ως ουζομεζές είτε ως κύριο πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 ποτηρι κρασιου ουζο με άρωμα μαστίχας ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr