Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 136 συνταγές
3-4 φιλέτα βακαλάο παστό Για το κουρκούτι: 3 φλιτζ. αλεύρι 1 1/2 φλιτζ. μπίρα 1/2 φλιτζ. νερό 1 αβγό 1 κρεμμύδι λάδι ελιάς, για το τηγάνι αλάτι πιπέρι Για το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌλα τα θαλασσινά γίνονται υπέροχα και λαχταριστά μεζεδάκια που συνοδεύουν το ή ούζο ή την παγωμένη μπίρα μας που μας δροσίζουν μετά το μπάνιο είτε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα μεσημέρι μιλούσα στο τηλέφωνο με την Έλενα από τις Συνταγές της Καρδιάς . Μέσα σε όλα αυτά που είπαμε κάποια στιγμή αναφέρθηκε και το κλασικό πονεμένο[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grυλικά γιά 6 άτομα 1,5 κιλό μύδια με το κέλυφος 500 γρ. ρύζι τύπου καρολίνα 2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 μπουκάλι μπύρα 500ml 5 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ σηπία, κοινώς η σουπιά (επιστημονικά sepia σηπία) είναι ένα Κεφαλόποδο. Ζει σε βάθος εκατό μέτρων, στις εύκρατες και ζεστές θάλασσες, ψαρεύεται πολύ εύκολα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤις μελιτζάνες τις κάναμε μουσακά , παπουτσάκια , παστίτσιο , με φέτα στο φούρνο ε τώρα έφτασε η ώρα για το συνδυασμό τους με μπακαλιάρο. Μέσα στις ανασκαφές[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤις μέρες που ήμουν στο χωριό "σκάλιζα" κάποια ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά εργόχειρων δεκαετίας ΄70 -΄80 που είχε η μητέρα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈνας μεζές πεντανόστιμος! Τηγανιτός, αλλά και ψητός μέσα στα ταψάκια των μάφιν για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά συνταγής μπακαλιάρος: 2 φιλέτα ολόκληρα αλεύρι: 2 φλιτζάνια μπίρα: 1 φλιτζάνι σόδα: 1/2 κουταλάκι ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα Εκτέλεση συνταγής[...]
Πηγή: icookgreek.comΠρομηθευόμαστε φιλέτα από γλώσσα, γαλέο, λαβράκι, ουρές πεσκανδρίτσας, τσιπούρα, επιλέγουμε τον χυλό και τη σάλτσα που μας αρέσει και ετοιμάζουμε ένα πρωτότυπο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌσοι λατρεύουν τα θαλασσινά θα συμφωνήσουν ότι είναι ένα πιάτο πεντανόστιμο, με υπέροχη εμφάνιση και αξέχαστη γεύση. Οι ολόκληροι αστακοί βέβαια κάνουν το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 1/2 κιλό χταπόδι 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1/2 πακέτο συμπυκνωμένο τοματοχυμό 3-4 φύλλα δάφνης 1 κ. γλ.[...]
Πηγή: e-sofia.grΣυνταγές για τηγανητά καλαμαράκια κυκλοφορούν πολλές στη μπλογκογειτονια και όχι μόνο. Γιατί να παρουσιάσω ακόμη μία?Λοιπόν... ....πάντα είχα ένα θέμα πώς να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]
Πηγή: caruso.grΚαλαμάρι Σκόρδο (εννοείται) Αρακάς Καλαμπόκι Τσίλι (πάντα, παντού) Καλαμάρι.. από την λαϊκή η κατεψυγμένο στα Σ.Μάρκετ, σχετικά ακριβό θα το πάρεις οπουδήποτε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤραγανά «δαχτυλάκια» γαύρου που θα λατρέψουν τα παιδιά. Συνταγή : Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία Φυλακούρη. Μερίδες : ?? Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑχνιστά μύδια με βουτυρένιες μπαγκέτες, ένα ορεκτικό που μυρίζει θάλασσα και μυρωδικά, ο καλύτερος τρόπος για ένα τραπέζι πολλά υποσχόμενο και light! 199[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html